TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Aanbouwen huis voor uitbreiding

Een aanbouw aan uw huis kan op veel verschillende manieren gerealiseerd worden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een serre, maar het is ook mogelijk om de aanbouw naadloos samen te laten verlopen met uw huis. TotaalBouwMade heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van het plaatsen van een aanbouw bij een woning.

Direct contact opnemen

Voordelen van een aanbouw

Voordelen van een aanbouw

  • Oppervlakte van het huis wordt groter
  • Lichtinval kan aanzienlijk vergroot en verbeterd worden
  • Waarde van het huis stijgt
  • Vergunningsvrij (mits binnen de afmeting van 4x4 wordt gebleven)

Wat kan u verwachten?

Wanneer u, uw huis wil voorzien van een aanbouw gaan we als eerste met u om de tafel. Op basis van uw wensen en budget gaan we aan de slag om tot een geslaagd ontwerp te komen. Het is mogelijk om de aanbouw in de stijl van het huis te behouden. Hierdoor lijkt het of het altijd al zo is geweest.

Verhoog comfort en verkoopprijs van het huis

Met het realiseren van een aanbouw verhoogt u het wooncomfort en de verkoopprijs van uw huis. Het eerste waar makelaars vaak naar kijken is het oppervlakte van de woning. Met een aanbouw van 4x4 heeft u een uitbreiding van 16m2 te pakken. Dit verhoogt uiteraard de verkoopprijs van uw huis. 

Aanbouwen huis - Voordelen van een aanbouw
Aanbouwen huis - Geen zorgen om vergunning

Geen zorgen om vergunning

Bij veel aanbouw projecten is een vergunning niet nodig. Hiervoor zijn een aantal regels wettelijk vastgelegd. Vroeger moesten aanbouwen vanaf 2,5 meter of groter voorzien van een vergunning. Deze regels zijn versoepeld naar 4x4 meter. Mochten er vergunningen nodig zijn zullen wij de aanvraag op ons nemen. Zie het als een onderdeel van onze service.

Kosten van huis aanbouw

De kosten van de aanbouw hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de bouwmaterialen en arbeidsuren. Wilt u met ons in gesprek en weten wat een aanbouw in uw geval kost? Neem dan contact met ons op.

Regio

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Raamsdonksveer en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten