TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Aanbouw keuken

Denkt u er over na om uw keuken aan te bouwen om zo een grote woonkeuken te kunnen creëren? Dan bent u bij TotaalBouwMade aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij genoeg ervaring opgedaan in het realiseren van aangebouwde keukens.

De voordelen van het aanbouwen van uw keuken

Het aanbouwen van uw keuken biedt de volgende voordelen:

  • Grotere woonoppervlakte
  • Stijging woningwaarde
  • Meer lichtinval (optioneel)
  • Realisatie zonder vergunning

Het inventariseren van uw wensen en uw budget

Als u interesse heeft om uw keuken uit te breiden, gaan we eerst aan tafel met u. Wij brengen uw wensen en budget in kaart. Vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van een passend ontwerp. Wilt u graag dat de aanbouw aansluit op uw woning? Dan is het mogelijk om de aanbouw in dezelfde stijl uit te voeren als het huis.

Een grote woonkeuken en hogere woningwaarde

U verhoogt het comfort van uw woning wanneer u ervoor kiest om uw keuken te voorzien van een aanbouw. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om een grote woonkeuken in te richten. Naast het comfort heeft het ook een positief effect op  de waarde van uw woning. De woonoppervlakte speelt namelijk een grote rol in de waardebepaling van uw woning. 

Vergunningen zijn in veel gevallen niet nodig 

Maakt u zich zorgen om het aanvragen van een vergunning? Geen zorgen, want meestal is er geen vergunning nodig. Waar vroeger bij een aanbouw van 2,5 meter of meer een vergunning moest worden aangevraagd, zijn nu de wettelijke regels versoepeld. Pas bij een aanbouw van 4 bij 4 meter of groter is het nodig om een vergunning aan te vragen. Mocht er toch een vergunning aangevraagd moeten worden, is dit onderdeel van onze service.

Factoren die van invloed zijn op de totale kosten

Hoeveel de aanbouw in totaliteit gaat kosten is afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan onder andere het aantal benodigde bouwmaterialen en de arbeidsuren. Bent u benieuwd wat de keuken aanbouw in uw geval gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

Realisatie van uw aanbouw in onze regio Made

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Raamsdonksveer en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten

Aanbouw keuken - Aanbouw keuken