TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Badkamerrenovatie

U ziet misschien waarschijnlijk erg op tegen de renovatie van uw badkamer. Dat is helemaal niet nodig! Wij renoveren uw badkamer helemaal naar uw wensen en we communiceren duidelijk en tijdig over alle te ondernemen stappen. 

Sloop en afbouw

Wij voorzien graag in de sloop van uw (oude) badkamer. Hierdoor heeft u daar geen zorgen over en wordt de badkamer op een zorgvuldige en systematische manier afgebroken. Ook zorgen we voor de afbouw van uw badkamer. 

Een duidelijke planning voor de renovatie van uw badkamer

Het afwerkniveau van de renovatie van uw badkamer kan in een onderling overleg worden vastgesteld en hierbij zorgen we ook dat de financiële kosten vooraf in kaart worden gebracht. Op basis hiervan maken we een realistische planning.

Service en kwaliteit hoog in het vaandel

Met name de juiste stappen nemen in de voorbereiding en het tot stand brengen van de planvorming en het ontwerp, zijn onderwerpen waarin wij onze opdrachtgever uitstekend kunnen ondersteunen. De service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel (Lees meer over de contactpersonen). 

Snel informatie en kostenindicatie op maat

Wilt u meer informatie over het renoveren van uw badkamer? Neem dan contact op! Wij kunnen u snel een kostenindicatie geven van de uit te voeren werkzaamheden of u aan de juiste informatie helpen.

Regio

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Raamsdonksveer en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten