TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Bedrijfshal laten bouwen

Ben je uit je oude bedrijfshal of kantoor gegroeid? Wij zijn gespecialiseerd in utilitietsbouw en hebben al veel bedrijfshallen en bedrijfspanden gerealiseerd in het zuiden van Nederland (en zelfs over de landsgrens).

Dagelijks optimaal in gebruik

Bij de bouw van een nieuwe bedrijfshal is de ontwerpfase zeer belangrijk. Om dagelijks optimaal gebruik te maken van de bedrijfshal moet goed nagedacht worden over de inrichting hiervan. Dankzij onze ervaring kunnen wij je hierbij voorzien van advies.

Functionaliteit van bedrijfshal is leidend

Voor de bouw van een bedrijfshal hebben wij vele opties en oplossingen. Uiteindelijk is de functionaliteit van het bedrijf leidend voor het ontwerp van de hal. Onder onze mogelijkheden vallen bijvoorbeeld bedrijfshallen met meerdere verdiepingen waar ook ruimte wordt geboden aan kantoorruimte. Een showroom combineren met opslag of werkplaats? Geen probleem!

Snel stappen maken

Vooraf aan de ruwbouw spreken we met elkaar de omvang en de indeling van de hal af. Tijdens de ruwbouw werken we de exacte indeling met elkaar uit. Hierdoor kan er snel gewerkt worden en heb je een snelle doorgang van de bouw.

Totaal ontzorging van TotaalBouwMade

Wij kunnen je totaal ontzorgen vanaf advies, vergunningsaanvragen tot oplevering. Hiermee leveren wij geen half werk en nemen wij jou al het werk uit handen. Je hoeft niet te schakelen tussen meerdere partijen en hebt één aanspreekpunt. Neem contact met ons op!

Bedrijfshal bouwen - Bedrijfshal bouwen