TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Blokken homepage

 
 
 
Verzenden
 
Blokken homepage - NIEUWBOUW WONING

NIEUWBOUW WONING

Wanneer u een huis wenst te gaan bouwen komt daar veel bij kijken, wij denken graag met u mee en nemen vele zorgen uit handen. Wilt u een energie neutrale woning? Welke gebruiksgemakken wenst u? Wij komen graag langs voor een uitgebreide inventarisatie en u ontvangt een duidelijk gespecificeerde offerte.

Blokken homepage - HUIS VERBOUWEN

HUIS VERBOUWEN

Denkt u aan een uitbouw voor uw nieuwe keuken? Het plaatsen van een dakkapel voor het realiseren van een extra slaapkamer? Of wilt u een garage aanbouwen? Voor al uw ideeën hebben wij een oplossing, van ontwerp tot constructief verantwoord bouwen bent u bij ons op het juiste adres.

Blokken homepage - RENOVATIE WERKZAAMHEDEN

RENOVATIE WERKZAAMHEDEN

Heeft uw woning groot onderhoud nodig? Denkt u aan het vervangen van de technische installatie en een nieuwe keuken? Wenst u de voorgevel van uw monumentale pand te restaureren? Voor alle voorkomende onderhoudswerken in en om het huis kunt u bij ons terecht.

Blokken homepage - UTILITEITSBOUW

UTILITEITSBOUW

Wordt het bedrijfspand te klein of voldoet het pand niet meer aan de huidige wensen? Denkt u aan een nieuwe indeling van de ruimte of een uitgebreide klimaatbeheersing? Wij hebben al meerdere mooie verbouwingen mogen realiseren. Ook met de nieuwbouw van uw bedrijfspand gaan wij graag aan de slag.