TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Diversen

Ook indien u in uw tuin een niet standaard tuininrichting aan wil brengen kunt u bij ons terecht. Onder andere het vervaardigen van tuinhuizen of prieel constructies kunnen wij compleet voor u verzorgen.

Veranda bouwen

Een veranda bij uw vakantiewoning of uw buitenverblijf kunnen wij geheel voor u ontwerpen en verzorgen. Uiteraard zal door ons dan ook worden bekeken of dit al dan niet een vergunning behoeft en kunnen wij indien deze noodzakelijk is deze ook geheel voor u verzorgen.

Bepaal zelf de afwerking en inrichting

Indien u uw tuinhuis ook geheel afgewerkt en/of ingericht wil hebben kunnen wij dit uiteraard in een nauw overleg met u als opdrachtgever geheel voor u verzorgen.

Nauwe samenwerking hoveniersbedrijven

Ook werken wij nauw samen met enkele hoveniersbedrijven zodat wij eventueel ook de gehele aanpassing in uw tuin inclusief, beplanting, sierbestrating en/of eventuele waterpartijen voor u kunnen verzorgen.

Regio

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Raamsdonksveer en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten