TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Huis laten bouwen

Voor het bouwen van uw huis kunt u bij ons terecht. In een goed overleg zal de juiste wijze van uitvoering worden bepaald en zullen we het een en ander op tekening uitwerken. Op basis van een schetsontwerp zal dan op maat een offerte worden uitgewerkt voor de bouw van het huis.

Direct contact opnemen

Een planning voor de bouw van uw huis

Na de offerte kan in een gezamenlijk overleg worden bepaald of dit past binnen uw budget en indien noodzakelijk zullen we voor u de nodige aanpassingen of bezuinigingen verder uitwerken. Nadat overeenstemming over de prijs is gevormd zal in een gezamenlijk overleg een planning worden vastgesteld waarbinnen de bouw van het huis plaats zal vinden. Als u een huis laat bouwen kunt u op deze planning rekenen.

Wij leveren kwaliteit of we leveren niet

Uiteraard staat de kwaliteit van het werk voorop bij de bouw van het huis. Tijdens het bouwen zorgen we niet alleen uitermate zorgvuldig voor uw huis, maar houden we ook rekening met de aangrenzende percelen.

Huis laten bouwen - Een planning voor de bouw van uw huis
Huis laten bouwen - Vergunningsaanvraag wordt voor u gedaan

Vergunningsaanvraag wordt voor u gedaan

Indien conform de regelgeving het geheel vergunning plichtig is, kunnen wij tevens het aanvragen van een omgevingsvergunning geheel voor u kunnen verzorgen. Als de vergunningaanvraag definitief is geworden zal tevens de definitieve prijs worden gevormd, waardoor direct na het verkrijgen van de omgevingsvergunning gestart kan worden met de werkzaamheden om het huis te laten bouwen. 

Met TotaalBouwMade kunt u met een gerust hart een huis laten bouwen. Ook garages en bedrijfsruimtes zijn door ons te realiseren. Voor het laten bouwen van een bedrijfsruimte bekijk dan onze utiliteitsbouw.

Uw huis laten bouwen?

Bent u van plan om uw huis te laten bouwen, dan gaan we graag met u rond tafel. U kunt met ons vrijblijvend contact opnemen.

Gerealiseerde nieuwbouw woningen

In de afgelopen jaren hebben wij diverse nieuw woningen mogen realiseren. Modern, karakteristiek of boerderij, wij horen graag wat uw wensen zijn. 

Onderstaand enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten.

Bekijk onze projecten
 
Huis laten bouwen - Nieuwbouw Vlaamse schuur

Nieuwbouw Vlaamse schuur

 
Huis laten bouwen - Moderne nieuwbouwwoning

Moderne nieuwbouwwoning

 
Huis laten bouwen - Vrijstaande woning met garage

Vrijstaande woning met garage