TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Huis renoveren

Staat aan de start om uw huis te renoveren of groot onderhoud te gaan plegen? TotaalBouwMade is de specialist op het gebied van de renovatie van een huis.

Direct contact opnemen

Een duidelijke planning voor de woning renovatie

Het afwerkniveau van woning huis renovatie kan in een onderling overleg worden vastgesteld en hierbij zorgen we ook dat de financiële kosten vooraf in kaart worden gebracht. Op basis hiervan maken we een realistische planning.

Mogelijkheden op het gebied van de renovatie van een huis

Naast het gehele huis renoveren kunt u ook bij ons terecht voor het renoveren van uw keuken, toilet en/of badkamer. Uiteraard inclusief het verzorgen van alle benodigde onderdelen zoals installaties en tegelwerken.

Huis renoveren - Soorten woning renovatie

Soorten woning renovatie

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied de renovatie van een huis.

Gevelrenovatie

Voor het herstellen van uw gevel kunt u ook bij ons terecht. Dit kan zowel voor het vervangen van gevelbetimmeringen of voor het renoveren van uw bestaande gevel.

Keukenrenovatie

Ook voor het compleet verbouwen of renoveren van uw keuken kunnen wij u van dienst zijn, dit kan dan geheel compleet worden uitgevoerd. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf de levering van de keuken te regelen om de omringende werkzaamheden dor ons te laten uitvoeren. 

Complete oplossing op het gebied van woning renovatie

Wij kunnen het complete pakket van werkzaamheden voor u verzorgen zoals:

  • het geheel demonteren van de bestaande installaties en de complete keukeninrichting
  • het aanbrengen van een nieuwe afwerking op de wanden, vloeren en/of plafonds
  • het aanpassen van de installaties aan de nieuwe keukeninrichting

Uiteraard is het geen probleem om dit in een bewoonde situatie uit te voeren, de planning en uitvoering zal in overleg met u als opdrachtgever worden vastgesteld.

Het werkgebied van TotaalBouwMade

TotaalBouwMade is actief in de omgeving van de gemeente Drimmelen (Made, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Wagenberg en Terheijden), maar ook in Breda, Oosterhout, gemeente Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Voor een bouwproject in Dongen, Oostereind, Zevenbergen of Prinsenbeek zijn wij ook beschikbaar.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten.

Bekijk onze projecten