TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Huis renoveren

Staat aan de start om uw huis te renoveren of groot onderhoud te gaan plegen? TotaalBouwMade is de specialist in huis renovatie.

Een duidelijke planning voor uw renovatie woning

Het afwerkniveau van de huis renovatie kan in een onderling overleg worden vastgesteld en hierbij zorgen we ook dat de financiële kosten vooraf in kaart worden gebracht. Op basis hiervan maken we een realistische planning.

Snel informatie en kostenindicatie op maat

Wilt u meer informatie over huis renoveren? Neem dan contact op! Wij kunnen u snel een kostenindicatie geven van de uit te voeren werkzaamheden of u aan de juiste informatie helpen.

Overige renovaties huis

Naast het gehele huis renoveren kunt u ook bij ons terecht voor het renoveren van uw keuken, toilet en/of badkamer. Uiteraard inclusief het verzorgen van alle benodigde onderdelen zoals installaties en tegelwerken.

Gevelrenovatie

Voor het herstellen van uw gevel kunt u ook bij ons terecht. Dit kan zowel voor het vervangen van gevelbetimmeringen of voor het renoveren van uw bestaande gevels.

Keukenrenovatie

Ook voor het compleet verbouwen of renoveren van uw keuken kunnen wij u van dienst zijn, dit kan dan geheel compleet worden uitgevoerd of dat u zelf zorg draagt voor de levering van de keuken en dat het geheel eromheen voor u door ons wordt uitgevoerd.

Wij kunnen het complete pakket van werkzaamheden voor u verzorgen zoals:

  • het geheel demonteren van de bestaande installaties en de complete keukeninrichting
  • het aanbrengen van een nieuwe afwerking op de wanden, vloeren en/of plafonds
  • het aanpassen van de installaties aan de nieuwe keukeninrichting

Uiteraard is het geen probleem om dit in een bewoonde situatie uit te voeren, de planning en uitvoering zal in nauw overleg met u als opdrachtgever worden vastgesteld. Lees verder over onze keukenrenovaties.

Regio

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Raamsdonksveer en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten

Huis renoveren - Huis renoveren