TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Kantoor laten bouwen

Wordt het kantoor te klein of voldoet het niet meer aan de huidige wensen? Wij zijn u graag van dienst. Wij hebben veel ervaring opgedaan en mooie kantoren mogen realiseren. Bekijk onze projecten voor recente projecten.

Een passend ontwerp

Het is belangrijk dat het kantoorpand past bij de dagelijkse werkzaamheden die er worden uitgevoerd. Wij hebben ervaring met verschillende kantoren, hierdoor zijn wij in staat om met u mee te denken. Op zoek naar een kantoor met loods of een kantoorpand met uitgebreide klimaatbeheersing? Geen probleem! Wij pakken de klus graag aan!

Vooraf duidelijk inzicht

We gaan graag met u rond tafel om de wensen door te nemen en het budget bespreken. Vanuit hier maken wij en passende offerte en eerste ontwerpschets. Zo heeft u vooraf duidelijk zicht op de kosten en het ontwerp. 

Een planning en een 3D tekening waar u op kunt rekenen

Als er gewenste aanpassingen zijn na de offerte is dat geen enkel probleem. Wij nemen de wensen op in een nieuwe offerte waarna u een gedetailleerde 3D tekening ontvangt. U ontvangt een duidelijke planning en een ontwerp waar u op kunt rekenen. De vergunningen aanvraag zal door ons voldaan worden. Als wij de bouw op ons nemen dan doen we het goed en regelen we ook echt alles.

TotaalBouwMade voor al uw vragen en deskundig advies

De bouw van een kantoor is een bijzonder proces. Voor al uw vragen kunt u terecht bij ons. Dankzij onze ervaring bieden wij u deskundig advies. Neem vrijblijvend contact met ons op!