TotaalBouwMade B.V.
TotaalBouwMade B.V.
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

TotaalBouwMade 10 jaar

In 2018 vierde wij bij TotaalBouwMade de mijlpaal van het 10-jarig bestaan. Een goede reden om terug te blikken op de afgelopen jaren en vooruit te kijken naar de toekomst van TotaalBouwMade.

Hoe het allemaal begon in 2008
Na ruim 19 jaar gewerkt te hebben als projectleider bij verschillende bouwbedrijven, trok Berny Verhaard op 1 september 2008 de stoute schoenen aan. Hij ging de uitdaging met zichzelf aan en richtte zijn eigen bouwbedrijf op. Berny wou graag zijn eigen visie implementeren binnen de bouw. 

TotaalBouwMade voor het bieden van het totaalplaatje in de regio van Made
Bij de oprichting van het bouwbedrijf is er gekozen voor de naam TotaalBouwMade. TotaalBouw staat voor onze missie. Het aanbieden van het totaalplaatje: een complete dienstverlening. Wij helpen mensen met het realiseren van hun droomhuis, vanaf het gesprek tot en met de oplevering. Het laatste deel van de naam, de plaats Made staat voor de regio waarin wij werkzaam zijn.

De realisatie van vele mooie projecten in de afgelopen 10 jaar
Snel na de oprichting van het bouwbedrijf was de eerste opdracht al een feit. Een grote renovatie van het hotel, het Trefpunt in Made. In de jaren daarna hebben wij vele mooie projecten weten te realiseren. Het bouwen van nieuwbouwwoningen, het verbouwen of renoveren van woningen en het verwezenlijken van utiliteitsbouw. Deze projecten zijn veelal voorbij gekomen in de afgelopen 10 jaar.  

Sinds enkele jaren BouwGarant-Aannemer
In de afgelopen jaren heeft TotaalBouwMade niet stil gestaan. Het bieden van een goede service en een uitstekende kwaliteit is waar wij voor staan. Om de opdrachtgevers hiervan te verzekeren is TotaalBouwMade sinds enkele jaren BouwGarant-aannemer geworden. Dit is een overkoepelende organisatie die opdrachtgevers kwaliteitsgarantie en zekerheid biedt over het bouwbedrijf waarmee ze in zee gaan. 

Samen met een hecht team een prachtige doelstelling behaald
Op dit moment bestaat het TotaalBouwMade-team uit 9 werknemers. Samen met dit team hebben wij een prachtige doelstelling weten te behalen en staan wij, waar wij 10 jaar geleden nu hoopte te staan. Kijkend naar de toekomst, hopen wij met dit hechte team over 10 jaar dezelfde doelstelling opnieuw te behalen. Daarnaast hopen wij dat het mogelijk blijft om de huidige zorg en aandacht te blijven schenken aan onze opdrachtgevers.

De veranderingen in de toekomst
In 2019 is het lage Btw-tarief verhoogd van 6% naar 9% en zal het gasvrij bouwen zich verder gaan ontwikkelen. Twee ontwikkelingen die van invloed zijn op het financiële plaatje van de bouw, verbouw of renovatie van woningen en bedrijfspanden. Op deze ontwikkelingen zullen wij in de toekomst blijven inspelen door samen te werken met vaste partners. Deze partners zijn echte specialisten en zullen de kwaliteit die u van ons gewend bent waarborgen.

Werkt u mee aan onze toekomst en bent u onze volgende opdrachtgever? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

TotaalBouwMade 10 jaar - TotaalBouwMade 10 jaar