TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Loods laten bouwen

Groeit u uit uw bedrijfsloods of voldoet deze niet meer aan uw wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij al vele mooie loodsen hebben opgeleverd, heeft TotaalBouwMade veel ervaring in de bouw van bedrijfsloodsen. 

Uw nieuwe bedrijfsloods in een passend ontwerp

Bij de bouw van een loods is het van belang dat deze past bij de werkzaamheden die er dagelijks worden uitgevoerd. Hiervoor denken wij graag met u mee over de realisatie. Heeft u speciale wensen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij pakken de klus graag aan!

Vooraf duidelijk inzicht met een offerte en ontwerpschets

Om een passende offerte en een eerste ontwerpschets op te stellen, gaan wij graag met u rond de tafel zitten. Tijdens dit gesprek zullen uw wensen en budget aan bod komen. Met deze offerte en het eerste ontwerpschets heeft u vooraf een duidelijk overzicht. 

Een planning en een 3D tekening waar u op kunt rekenen

Wanneer u aanpassingen wenst na de offerte is dit geen enkel probleem. Op basis van uw wensen stellen wij een nieuwe offerte op, waarna u een gedetailleerde 3D tekening ontvangt. Bij ons ontvangt u een planning en ontwerp waar u op kunt rekenen. De vergunning aanvragen zullen wij op ons nemen. Wij regelen namelijk echt alles als wij de bouw op ons nemen.

TotaalBouwMade voor al uw vragen en deskundig advies

De bouw van een loods is een bijzonder proces. Voor al uw vragen kunt u terecht bij ons. Dankzij onze ervaring bieden wij u deskundig advies. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Loods laten bouwen - Loods laten bouwen