TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Mantelzorgwoning bouwen

Voor de bouw van een mantelzorgwoning bent u bij ons aan het juiste adres. Na een goed overleg met u zal de juiste wijze van uitvoering worden bepaald en zullen er tekeningen worden uitgewerkt. Op basis van het schetsontwerp zal een offerte op maat worden gemaakt. 

Direct contact opnemen

Planning voor de bouw van mantelzorg huis

Aan de hand van de opgestelde offerte kan in gezamenlijk overleg worden bepaald of het plan binnen uw budget past. Mocht dit niet zo zijn, kan de offerte worden aangepast. Na de overeenstemming over de prijs van de bouw van de mantelzorgwoning, wordt er samen met u een planning vastgelegd. Als u een mantelzorg huis laat bouwen, kunt u rekenen op deze planning. 

Mantelzorgwoning laten bouwen met kwaliteit

Bij TotaalBouwMade staat de kwaliteit van het werk voorop bij het bouwen van uw mantelzorgwoning. Tijdens de realisatie zorgen we niet alleen uitermate zorgvuldig voor uw mantelzorgwoning maar ook houden we rekening met aangrenzende woningen en percelen. 

Mantelzorgwoning bouwen - Planning voor de bouw van mantelzorg huis

Geen zorgen om aanvragen van vergunningen

Bij de bouw van een mantelzorgwoning hoeft u zich geen zorgen te maken om het aanvragen van vergunningen. Sinds 2014 is het namelijk niet meer nodig om een aparte vergunning aan te vragen voor de bouw van een mantelzorgwoning. Lees op de website van de Rijksoverheid hier meer over. 

Het werkgebied van TotaalBouwMade

TotaalBouwMade is actief in de omgeving van de gemeente Drimmelen (Made, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Wagenberg en Terheijden), maar ook in Breda, Oosterhout, gemeente Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Voor een bouwproject in Dongen, Oostereind, Zevenbergen of Prinsenbeek zijn wij ook beschikbaar.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten