TotaalBouwMade B.V.
TotaalBouwMade B.V.
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Diensten

TotaalBouwmade heeft voor elk project de ervaring en kennis om het goed uit te voeren. Wij hebben zeer veel ervaring in vele verschillende projecten. Van nieuwbouw tot onderhoud en het bouwen van een veranda. Zolang u kwaliteit zoekt bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct contact opnemen
Diensten - NIEUWBOUWWONING

NIEUWBOUWWONING

Wanneer u een huis wenst te gaan bouwen komt daar veel bij kijken. Wij denken graag met u mee en nemen vele zorgen uit handen. Wat voor style woning vindt u mooi? Wilt u een energie neutrale woning? Hoe wenst u uw woning te beveiligen? Welke gebruiksgemakken wenst u in de woning?
Wij komen graag langs voor een uitgebreide inventarisatie en u ontvangt een duidelijk gespecificeerde offerte.

Diensten - HUIS VERBOUWEN

HUIS VERBOUWEN

Denkt u aan een aanbouw voor uw nieuwe keuken? Het plaatsen van een dakkapel voor het realiseren van een extra slaapkamer? Of wilt u een garage aanbouwen?
Voor al uw ideeën hebben wij een oplossing, van ontwerp tot constructief verantwoord bouwen bent u bij ons op het juiste adres.

Diensten - RENOVATIE WERKZAAMHEDEN

RENOVATIE WERKZAAMHEDEN

Heeft uw woning groot onderhoud nodig? Denkt u aan het vervangen van de technische installatie en een nieuwe keuken? Wenst u de voorgevel van uw monumentale pand te restaureren?
Voor alle voorkomende onderhoudswerken in en om het huis kunt u bij ons terecht. Wij maken graag met u een plan voor de gewenste werkzaamheden, indien noodzakelijk in overleg met de monumentencommissie.

Diensten - UTILITEITSBOUW

UTILITEITSBOUW

Wordt het bedrijfspand te klein of voldoet het pand niet meer aan de huidige wensen? Denkt u aan een nieuwe indeling van de ruimte, of een uitgebreide klimaatbeheersing? Wij hebben veel ervaring opgedaan en al meerdere mooie verbouwingen mogen realiseren. Ook de nieuwbouw van uw bedrijfspand gaan wij graag mee aan de slag.