Verbouw - Renovatie - Onderhoud Bel direct 0162-693790
Neem direct contact op
0162-693790

 
Waarom TBM?
  • Offerte die u ook echt begrijpt
  • Zekerheid dankzij een 3D tekening
  • Planning waar u op kunt rekenen
  • Wij leveren kwaliteit of we leveren niet
  • Veel referenties (u mag ze bellen)
Uitgelicht project

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met... Lees meer...

Advies

Advies

Om de opdrachtgever te ondersteunen of helpen bij het opstellen van zijn planvorming, kunnen wij hem voorzien van de meest uiteenlopende adviezen.

Vergunningprocedures

Deze kunnen bestaan uit adviezen in het kader van de vergunningprocedures, het indien gewenst zoeken en/of begeleiden van de benodigde partijen voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen.

Van ontwerp naar werkomschrijving

Het adviseren op het bouwtechnische vlak bij het opzetten van (ver) bouwplannen evt. met bijbehorende ontwerpschetsen en deze indien gewenst verwoorden in technische- en/of werkomschrijvingen.

All-around adviseur en bouwbedrijf

Kortom eigenlijk op het complete gebied van bouwen of verbouwen kunnen wij de opdrachtgever onze adviezen aanbieden, dan wel zorgen dat er partijen bij betrokken worden welke benodigd zijn om deze advisering compleet te maken.

Regio

Wij zijn gevestigd in Made, daar hebben wij dan ook veel projecten voorzien van advies en ondersteuning. Naast Made zijn wij ook met grote regelmaat actief in de gemeentes Geertruidenberg en Oosterhout.

Benieuwd naar onze ervaring? Bekijk dan onze referenties

Direct contact opnemen
Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

T: 0162-693790
M: 06-57538328
E: info@totaalbouwmade.nl