Verbouw - Renovatie - Onderhoud Bel direct 0162-693790
Neem direct contact op
0162-693790

 
Waarom TBM?
  • Offerte die u ook echt begrijpt
  • Zekerheid dankzij een 3D tekening
  • Planning waar u op kunt rekenen
  • Wij leveren kwaliteit of we leveren niet
  • Veel referenties (u mag ze bellen)
  • Al 10 jaar uw bouwpartner
Uitgelicht project

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met... Lees meer...

Advies Verbouwing

Advies Verbouwing

Niet alleen voor de verbouwing van uw woning, berging, garage of bedrijfspand kunt u bij ons terecht, maar ook voor een passend advies die past bij uw situatie!

Uitgebreide kennis en ervaring

In een gezamenlijk overleg zal er worden gekeken naar de beste manier van uitvoering, voor de door u gewenste aanpassing. In dit overleg zullen wij u als opdrachtgever ondersteunen en helpen bij het opstellen van de planvorming en voorzien van de meest uiteenlopende adviezen! Wij laten ons niet snel verrassen door onze uitgebreide kennis.

Voor de verbouwing van bedrijfsruimtes en panden hebben we een aparte dienst; utiliteitsbouw, hetzelfde geldt voor een uitbreiding tijdens de verbouwing, bekijk dan aanbouw en uitbouw.

Uw wensen voorop

Voorop staat het door u gewenste resultaat naar de volle tevredenheid wordt gerealiseerd en dat het ontwerp en/of idee wat u voor aanvang had ook daadwerkelijk owrdt uitgevoerd. Uiteraard zullen wij wel adviezen geven op het bouwtechnische vlak, door het opzetten van verbouwplannen en een ontwerpschets maken voor u! 

Zo kan u, maar ook wij met een gerust hart beginnen aan de verbouwing.

Visualisatie

Een ontwerpschets maken wij graag voor u.e. Het is zelfs mogelijk, nadat de uitvoeringswijze en het afwerkniveau zijn vastgesteld, dat u een 3D schets ontvangt. Op deze manier krijgt u een ruimtelijk beeld en vertrouwen in het resultaat van de verbouwing.

Vergunningsprocedures

Graag nemen we alle zorgen voor u uithanden. Voor dat we beginnen zullen wij de noodzakelijke vergunningen op een rijtje zetten en deze ook aanvragen voor u. Bij vergunningprocedures zullen wij u dan ook begeleiden en adviseren.

Kortom: van advies, visualatie tot de bouw kunnen wij u bijstaan.

Regio

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Geertruidenberg en Oosterhout.

Bekijk gerust even onze referenties, om onze ervaring te doorlopen!

Direct contact opnemen
Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl