Verbouw - Renovatie - Onderhoud Bel direct 0162-693790
Neem direct contact op
0162-693790

 
Waarom TBM?
  • Offerte die u ook echt begrijpt
  • Zekerheid dankzij een 3D tekening
  • Planning waar u op kunt rekenen
  • Wij leveren kwaliteit of we leveren niet
  • Veel referenties (u mag ze bellen)
  • Al 10 jaar uw bouwpartner
Uitgelicht project

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met... Lees meer...

Huis bouwen

Huis bouwen

Voor het bouwen van uw huis kunt u bij ons terecht. In een goed overleg zal de juiste wijze van uitvoering worden bepaald en zullen we het een en ander op tekening uitwerken. Op basis van een schetsontwerp zal dan op maat een offerte worden uitgewerkt voor de bouw van het huis.

Een planning voor de bouw van uw huis

Na de offerte kan in een gezamenlijk overleg worden bepaald of dit past binnen uw budget en indien noodzakelijk zullen we voor u de nodige aanpassingen of bezuinigingen verder uitwerken. Nadat overeenstemming over de prijs is gevormd zal in een gezamenlijk overleg een planning worden vastgesteld waarbinnen de bouw van het huis plaats zal vinden. Als u een huis laat bouwen kunt u op deze planning rekenen. 

Wij leveren kwaliteit of we leveren niet

Uiteraard staat de kwaliteit van het werk voorop bij de bouw van het huis. Tijdens het bouwen zorgen we niet alleen uitermate zorgvuldig voor uw huis, maar houden we ook rekening met de aangrenzende percelen.  

Vergunningsaanvraag wordt voor u gedaan

Indien conform de regelgeving het geheel vergunning plichtig is, kunnen wij tevens het aanvragen van een omgevingsvergunning geheel voor u kunnen verzorgen. Als de vergunningaanvraag definitief is geworden zal tevens de definitieve prijs worden gevormd, waardoor direct na het verkrijgen van de omgevingsvergunning gestart kan worden met de werkzaamheden om het huis te laten bouwen. 

Met TotaalBouwMade kunt u met een gerust hart een huis laten bouwen. Ook garages en bedrijfruimtes zijn door ons te realiseren. Voor het laten bouwen van een bedrijfsruimte bekijk dan onze utiliteitsbouw.

Regio

TotaalBouwMade is actief in de omgeving van Made. Onder ons werkgebied vallen bijvoorbeeld ook de gemeentes Geertruidenberg en Oosterhout. Ook in deze gemeentes zijn wij regelmatig actief.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze referenties

Direct contact opnemen

Door TotaalBouwMade gerealiseerd

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl