Verbouw - Renovatie - Onderhoud Bel direct 0162-693790
Neem direct contact op
0162-693790

 
Waarom TBM?
  • Offerte die u ook echt begrijpt
  • Zekerheid dankzij een 3D tekening
  • Planning waar u op kunt rekenen
  • Wij leveren kwaliteit of we leveren niet
  • Veel referenties (u mag ze bellen)
  • Al 10 jaar uw bouwpartner
Uitgelicht project

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met... Lees meer...

Woonboerderij bouwen

Woonboerderij bouwen

Voor het bouwen van uw woonboerderij bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van een goed overleg zal de wijze van uitvoering bepaald worden. Ook zullen we het een en andere op een tekening uitwerken. Op basis van het schetsontwerp zal een offerte op maat worden uitgewerkt. 

Een bouwplanning waarop u kunt rekenen

Na het ontvangen van de offerte kan in gezamenlijk overleg worden besloten of het voorstel binnen uw budget past. Wanneer noodzakelijk zullen we de nodige aanpassingen of bezuinigingen uitwerken voor u. Na het overeenkomen van de prijs, zal in een tweede overleg een planning worden opgesteld waarin de bouw van de woonboerderij zal worden gerealiseerd. Op deze bouwplanning kunt u rekenen. 

De kwaliteit staat voorop

Uiteraard staat bij het bouwen van een woonboerderij de kwaliteit voorop. Tijdens het bouwen zorgen we uitermate zorgvuldig voor uw woonboerderij. Ook houden we rekening met aangrenzende percelen van uw woning. 

Wij vragen de omgevingsvergunning voor u aan

Indien conform de regelgeving het geheel vergunning plichtig is, kunnen wij ook het aanvragen van de omgevingsvergunning geheel voor u verzorgen. Zodra deze vergunningsaanvraag definitief is, zal de definitieve prijs worden gevormd. Hierdoor kan na het verkrijgen van de vergunning, direct worden gestart met de werkzaamheden. 

Laat met een gerust hart u woonboerderij bouwen

Met TotaalBouwMade bent u er zeker van dat u met een gerust hart een woonboerderij kan laten bouwen. Naast woonboerderijen zijn ook garages en bedrijfsruimtes door ons te realiseren. Voor het laten bouwen van een bedrijfsruimte kunt u onze utiliteitsbouw bekijken.

Regio

TotaalBouwMade is actief in de omgeving van de gemeente Drimmelen (Made, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe , Wagenberg en Terheijden), maar ook in Breda, Oosterhout, gemeente Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Voor een bouwproject in Dongen, Oostereind, Zevenbergen of Prinsenbeek zijn wij ook beschikbaar.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze referenties

Direct contact opnemen

Door TotaalBouwMade gerealiseerd

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl