Verbouw - Renovatie - Onderhoud Bel direct 0162-693790
Neem direct contact op
0162-693790

 
Waarom TBM?
  • Offerte die u ook echt begrijpt
  • Zekerheid dankzij een 3D tekening
  • Planning waar u op kunt rekenen
  • Wij leveren kwaliteit of we leveren niet
  • Veel referenties (u mag ze bellen)
  • Al 10 jaar uw bouwpartner
Uitgelicht project

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met... Lees meer...

Kantoorrenovaties

Wilt u uw kantoor laten renoveren zodat u er optimaal kunt werken en presteren maar weet u niet hoe dat aan te pakken? Wij helpen u graag met het renoveren van uw kantoorpand naar uw wensen en eisen. Hierdoor kunnen wij voor u een optimale werkomgeving realiseren!

Uitvoeringen van kantoorrenovaties

Ons bedrijf is kundig op het gebied van kantoorrenovaties. We hebben goede kennis van de verschillende materialen en u heeft een uitgebreide keuze uit materialen van hoge kwaliteit. We passen ons steeds aan en gaan mee met de veranderingen op de markt. Uw wensen staan centraal.

Een duidelijke planning voor de renovatie van uw kantoorpand

Het afwerkniveau van de renovatie van uw kantoor kan in een onderling overleg worden vastgesteld en hierbij zorgen we ook dat de financiële kosten vooraf in kaart worden gebracht. Op basis hiervan maken we een realistische planning. Na een zorgvuldige inventarisatie van uw wensen, eisen en mogelijkheden, kunnen we u in korte tijd een opzet presenteren door middel van 3D ontwerpen.

Service en kwaliteit hoog in het vaandel

Met name de juiste stappen nemen in de voorbereiding en het tot stand brengen van de planvorming en het ontwerp, zijn onderwerpen waarin wij onze opdrachtgever uitstekend kunnen ondersteunen. De service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel (Lees meer over de contactpersonen). 

Snel informatie en kostenindicatie op maat

Wilt u meer informatie over het renoveren van uw kantoorpand? Neem dan contact op! Wij kunnen u snel een kostenindicatie geven van de uit te voeren werkzaamheden of u aan de juiste informatie helpen.

Uitgevoerde projecten

Met betrekking tot de kantoorrenovaties hebben we meerde lopende en uitgevoerde projecten. Zo zijn we voor Salud Foodgroup gestart met een uitdagend en mooi project waarbij we in de voormalige Mariakerk in Oosterhout een met behulp van een verdiepingsvloer een volwaardig kantoorpand hebben gerealiseerd.

 
Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl