TotaalBouwMade B.V.
TotaalBouwMade B.V.
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

HUIS VERBOUWEN

Verbouwing of aanbouw?

Denkt u aan een aanbouw voor uw nieuwe keuken? Het plaatsen van een dakkapel voor het realiseren van een extra slaapkamer? Of wilt u een garage aanbouwen?
Voor al uw ideeën hebben wij een oplossing, van ontwerp tot constructief verantwoord bouwen bent u bij ons op het juiste adres.

Direct contact opnemen
HUIS VERBOUWEN - Verbouwing of aanbouw?
HUIS VERBOUWEN - Voordelen van een verbouwing/aanbouw

Voordelen van een verbouwing/aanbouw

  • Verhogen van uw wooncomfort
  • Lichtinval kan aanzienlijk vergroot en verbeterd worden
  • Moderniseren van de woning
  • Energie besparende verbeteringen
  • Waarde stijging van de woning
  • Vergroten van de woonoppervlakte
  • Aanbouw in de style van de woning, alsof het altijd zo geweest is

Het maken van een planning voor verbouwing/aanbouw van uw huis

Uw wensen staan voorop, na een uitgebreide inventarisatie ontvangt u een gespecificeerde offerte. Wij bespreken met u de juiste uitvoeringswijze en het gewenste afwerkniveau. Zodra u heeft besloten om de verbouwing door ons te laat uitvoeren, zullen we gezamenlijk een planning vastleggen. Tijdens de bouw kunt u rekenen op deze planning.

Werkvoorbereiding en vergunningsaanvraag

Indien nodig zullen wij het geheel verder uitwerken in een gedetailleerde 3D CAD tekening. Voordat we uw woning verbouwen wordt door ons bekeken of een omgevingsvergunning nodig is om het geheel uit te kunnen voeren. Deze complete vergunningsaanvraag kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen. Zodra de vergunning definitief is kan er gestart worden met de verbouwing.

HUIS VERBOUWEN - Het maken van een planning voor verbouwing/aanbouw van uw huis
HUIS VERBOUWEN - Uitvoering en kwaliteit

Uitvoering en kwaliteit

We gaan verantwoord aan de slag met uw verbouwing. Voordat we beginnen met de verbouwing is uiteraard bekeken of één en ander constructief verantwoord is. Onze werknemers zullen veel bij u aanwezig zijn, onze projectleider komt regelmatig langs om alles goed te laten verlopen. Sommige werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vaste partners.

Oplevering

Pas wanneer wij tevreden zijn met het resultaat, is het project klaar. Zo weten we zeker dat u ook tevreden zal zijn en kan gaan genieten van de uitgevoerde verbouwing.

Kosten van een verbouwing/aanbouw

De kosten van een verbouwing/aanbouw aan uw woning zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de bouwmaterialen, arbeidsuren, gewenst afwerkingsniveau, enz. Wij maken graag een offerte voor u. 

Regio van TotaalBouwMade

TotaalBouwMade is actief in de omgeving van Made. Onder ons werkgebied vallen bijvoorbeeld ook de gemeentes Geertruidenberg en Oosterhout. Ook in deze gemeentes zijn wij regelmatig actief. Heeft u vragen? Neem contact op.

Direct contact opnemen
HUIS VERBOUWEN - Regio van TotaalBouwMade

Gerealiseerde verbouwingen

In de afgelopen jaren hebben wij diverse verbouwingen mogen realiseren. Een nieuwe badkamer, aanbouw of energie besparende maatregelen, wij horen graag wat uw wensen zijn. 

Onderstaand enkele voorbeelden, uiteraard is er nog meer te zien.