Verbouw - Renovatie - Onderhoud Bel direct 0162-693790
Neem direct contact op
0162-693790

 
Waarom TBM?
  • Offerte die u ook echt begrijpt
  • Zekerheid dankzij een 3D tekening
  • Planning waar u op kunt rekenen
  • Wij leveren kwaliteit of we leveren niet
  • Veel referenties (u mag ze bellen)
  • Al 10 jaar uw bouwpartner
Uitgelicht project

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met... Lees meer...

Huis verbouwen

Huis verbouwen

Voor het verbouwen van uw woning, berging, garage en/of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. In een gezamenlijk overleg zal worden gekeken wat de beste wijze van uitvoeren is, voor de door u gewenste aanpassingen. Voor bedrijfsruimtes en panden hebben we een apart dienst; utiliteitsbouw. Wilt u bij de verbouwing uw woning uitbreiden, bekijk dan aanbouw en uitbouw.

Uw wensen voorop

Voorop staat dat het door u gewenste resultaat naar de volle tevredenheid wordt gerealiseerd en dat het ontwerp en/of idee wat u voor aanvang had ook daadwerkelijk als zodanig is uitgevoerd. Zo kunt u met een hart gerust uw huis verbouwen.

Offerte met schetsontwerp van de verbouwing 

Nadat de juiste uitvoeringswijze voor de verbouwing van uw huis is bepaald en het afwerkniveau is vastgesteld zal door ons een vrijblijvende offerte en schetsontwerp worden opgesteld. Indien nodig kunnen wij het geheel ook in 3-D voor u uitwerken om een beter ruimtelijk beeld te creëren. 

Altijd verantwoord aan de slag

Voordat we een huis verbouwen zal worden bekeken of één en ander constructief verantwoord is en indien noodzakelijk zal er een aanpassing in de constructie moeten worden bekeken en berekend. 

Wij verzorgen u vergunningsaanvraag

U hoeft zich geen zorgen te maken om vergunningen, Voordat we uw woning verbouwen wordt door ons bekeken of een omgevingsvergunning nodig is om het geheel uit te kunnen voeren. Deze complete vergunningaanvraag kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

Regio

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Geertruidenberg en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze referenties

Direct contact opnemen

Door TotaalBouwMade gerealiseerd

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl