TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

NIEUWBOUW WONING

Wanneer u een huis wenst te gaan bouwen komt daar veel bij kijken, wij denken graag met u mee en nemen vele zorgen uit handen. Wij denken graag mee met uw wensen. Wilt u een energie neutrale woning? Hoe wenst u uw woning te beveiligen? Welke gebruiksgemakken wenst u in de woning?
Wij komen graag langs voor een uitgebreide inventarisatie en u ontvangt een duidelijk gespecificeerde offerte.

Het maken van een planning voor de bouw van uw huis

Nadat u de offerte heeft doorgenomen en graag door ons uw huis laat bouwen maken we afspraak om eventuele aanpassingen, uitbreidingen, bezuinigen verder te bespreken. Nadat er overeenstemming over de prijs is gevormd gaat we gezamenlijk een planning vastleggen. Tijdens de bouw kunt u rekenen op deze planning.

Werkvoorbereiding en vergunningsaanvraag

Uw wensen zullen verder uitgewerkt worden in een gedetailleerde 3D CAD tekening. Indien conform de regelgeving het geheel vergunning plichtig is, kunnen wij dit tevens voor u verzorgen. Zodra de vergunning definitief is kan er gestart worden met uw nieuwe woning.

Uitvoering en kwaliteit

De planning hebben we inmiddels met u besproken en de bouw kan starten. Uiteraard staat de kwaliteit van het werk voorop bij de bouw van uw huis. Onze projectleider treft u dan ook regelmatig bij u op de bouwplaats om alles goed te laten verlopen.

Oplevering

Pas wanneer wij tevreden zijn met het resultaat, leveren we de woning op. Zo weten we zeker dat u ook tevreden zal zijn en kan gaan genieten van uw nieuwe woning.

Regio van TotaalBouwMade

TotaalBouwMade is actief in de omgeving van Made. Onder ons werkgebied vallen bijvoorbeeld ook de gemeentes Geertruidenberg en Oosterhout. Ook in deze gemeentes zijn wij regelmatig actief. Heeft u vragen? 

Direct contact opnemen
NIEUWBOUW WONING - NIEUWBOUW WONING

Gerealiseerde nieuwbouw woningen

In de afgelopen jaren hebben wij diverse nieuw woningen mogen realiseren. Modern, karakteristiek of boerderij, wij horen graag wat uw wensen zijn. 

Onderstaand enkele voorbeelden, uiteraard is er nog meer te zien.

 
NIEUWBOUW WONING - Nieuwbouw Vlaamse schuur

Nieuwbouw Vlaamse schuur

 
NIEUWBOUW WONING - Moderne nieuwbouwwoning

Moderne nieuwbouwwoning

 
NIEUWBOUW WONING - Vrijstaande woning met garage

Vrijstaande woning met garage