TotaalBouwMade B.V.
TotaalBouwMade B.V.
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

NIEUWBOUWWONING

Nieuwbouwwoning laten bouwen

Wenst u een nieuwbouwwoning te laten bouwen? Dit is een spannend project waar veel bij komt kijken. Wij denken graag met u mee in dit proces en nemen uw zorgen uit handen. Met onze jarenlange ervaring komen wij graag bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie. Waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt. Uw wens staat tijdens het gehele proces centraal.

Direct contact opnemen
NIEUWBOUWWONING - Nieuwbouwwoning laten bouwen

Het stappenplan om een nieuwbouwwoning te laten bouwen

Het bouwen van een nieuwbouwwoning vereist een juiste voorbereiding en planning. TotaalBouwMade helpt u op weg met een stappenplan:
1. Uw wensen en budget: maak moodboards en schetsen van uw droomwoning om dit te bepalen
2. Een kavel: na het bepalen van uw wensen en budget is het tijd om een geschikte kavel te vinden
3. Tekening van de nieuwbouwwoning: dit kunnen wij voor u regelen of uw eigen architect
4. Een aannemer kiezen: maak een keuze voor een aannemer op basis van uw wensen en budget
5. De omgevingsvergunning: verplicht om te kunnen starten met de bouw, dit kunnen wij voor u regelen
6. De start van de bouw: wanneer de omgevingsvergunning is geregeld kan de bouw gestart worden
7. De oplevering: het moment dat de bouw van uw droomwoning klaar is en u kunt gaan inrichten

NIEUWBOUWWONING - Planning nieuwbouwwoning & 3D tekening

De planning voor de bouw van uw nieuwbouwwoning

Wanneer u tevreden bent over de offerte, gaan we met u opnieuw rond de tafel. Dit keer om eventuele aanpassingen of uitbreidingen te bespreken. Daarna is het tijd voor de volgende stap: een planning voor de realisatie van de nieuwbouwwoning. De tijd die de bouw in beslag neemt is afhankelijk van de details en afwerking van de woning. Tijdens de bouw zal deze planning uw leidraad zijn.

Een gedetailleerde 3D tekening van uw nieuwe woning

De te bouwen nieuwbouwwoning werken wij indien gewenst uit in een gedetailleerde 3D CAD tekening. Dit doen wij in goed overleg met u zodat de 3D tekening van de te bouwen nieuwbouwwoning voldoet aan al uw wensen. Door het ruimtelijke inzicht van 3D krijgt u een duidelijk beeld van hoe de woning in de werkelijkheid eruit komt te zien. Dit geschiedt uiteraard pas na het verstrekken van de opdracht. 

De aanvraag van de omgevingsvergunning regelen wij voor u

Voor het bouwen van een nieuwbouwwoning is een omgevingsvergunning nodig. De aanvraag van de vergunning regelen wij voor u. Wij helpen u namelijk in het gehele proces van A tot Z. Ondertussen kunt u aan de slag met het nadenken over de inrichting van uw woning. Zodra de zogeheten omgevingsvergunning binnen is kan er gestart worden met de bouw.

De vergunning is nodig om te mogen starten met het bouwen

Waarom is er een vergunning nodig? Als u een nieuwbouwwoning wilt laten bouwen heeft u te maken met wet- en regelgeving. De gemeente zal de zogeheten omgevingsvergunning moeten verlenen. Er mag pas gebouwd worden op het moment dat de vergunning is verstrekt. Voor de aanvraag gelden landelijke regels. Deze staan in de Ministeriële regeling Omgevingsrecht (Mor). In de Mor staan ook de indieningsvereisten. Denk hierbij aan de bouwtekeningen en berekeningen. Vanaf medio 2022 komt daar ook de wet kwaliteitsborging nog bij, waarbij wij u ook kunnen helpen. 

De kwaliteit staat centraal tijdens de realisatie van uw woning

De planning is besproken en de bouw kan beginnen. Uiteraard staat de kwaliteit centraal tijdens dit proces. Onze projectleider treft u dan ook regelmatig bij u op de bouwplaats. De projectleider is op de hoogte van al uw wensen en zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt. Heeft u tijdens de bouw nog een gewenste wijziging of toevoeging? Alles is bespreekbaar. Wilt u dat wij uw perceel verder afwerken met een erfafscheiding, tuinbestrating en/of tuinaanleg? Of moet er nog een beveiligingssysteem worden aangelegd? Laat het ons gerust weten!

Wij leveren pas op als u en wij tevreden zijn over het resultaat

Eindelijk is het moment daar: de oplevering. Na een periode van bouwen is uw nieuwbouwwoning gerealiseerd en klaar om ingericht te worden. Pas als de woning voldoet aan de geldende normen en eisen van het bouwbesluit, doen we gezamenlijk met u een opname en leveren wij de nieuwbouwwoning aan u op.

NIEUWBOUWWONING - Kwaliteit & oplevering
NIEUWBOUWWONING - Regio

De regio waarin wij uw nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn met onze werkzaamheden actief in de nabije omgeving van de gemeente Drimmelen. Maar ook in omliggende gemeentes en plaatsen zijn wij beschikbaar voor uw nieuwbouwproject. 

Nabije omgeving van gemeente Drimmelen

• Made• Den Hout
• Drimmelen• Geertruidenberg
• Hooge Zwaluwe• Lage Zwaluwe
• Oosterhout• Terheijden
• Wagenberg 


Omliggende gemeentes en plaatsen

• Bavel• Breda
• Dongen• Dorst
• Etten-Leur• Oosteind
• Prinsenbeek• Raamsdonk
• Raamsdonkveer • Teteringen
• Zevenbergen• Zundert

 

Vrijblijvende offerte ontvangen voor uw nieuwbouwwoning?

Droomt u ook van een nieuwbouwwoning? Wij bieden u een vrijblijvende afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor. Na het gesprek ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte. Iedere woonwens en budget is bespreekbaar. Heeft u interesse? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Direct contact opnemen

Gerealiseerde nieuwbouwwoningen

In de afgelopen jaren hebben wij diverse nieuwbouwwoningen mogen realiseren. Modern, karakteristiek of een boerderij. Wij horen graag wat uw wensen zijn. 

Onderstaand enkele voorbeelden of bekijk al onze nieuwbouwprojecten.

 
NIEUWBOUWWONING - Nieuwbouw Vlaamse schuur

Nieuwbouw Vlaamse schuur

 
NIEUWBOUWWONING - Moderne nieuwbouwwoning

Moderne nieuwbouwwoning

 
NIEUWBOUWWONING - Vrijstaande woning met garage

Vrijstaande woning met garage