Verbouw - Renovatie - Onderhoud Bel direct 0162-693790
Neem direct contact op
0162-693790

 
Waarom TBM?
  • Offerte die u ook echt begrijpt
  • Zekerheid dankzij een 3D tekening
  • Planning waar u op kunt rekenen
  • Wij leveren kwaliteit of we leveren niet
  • Veel referenties (u mag ze bellen)
  • Al 10 jaar uw bouwpartner
Uitgelicht project

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met... Lees meer...

Fundatieherstel

Fundatieherstel

Is uw huis of pand verzakt? Wilt u voorkomen dat het huis onbewoonbaar wordt? Of is het eigenlijk al onbewoonbaar? Wij doen ons werk, uw fundatieherstel en u blijft in controle!

U bent in controle

Samengaan we kijken wat er moet gebeuren en wat de kosten hiervan zijn. U kunt ons dan vertellen wat u wilt en wat wel of niet haalbaar is, zodat het bedrag vooraf duidelijk is en u niet meer hoeft te betalen dan u in gedachte had!

Monumenten

Prachtige gebouwen, oude gebouwen, die al velen jaren geleden zijn gebouwd. Dit zijn de panden die vaak fundatieproblemen hebben, dit zijn dan ook de gebouwen die goed onderhouden moeten worden om er nog zo mooi bij te staan in de toekomst.
Daarom willen wij de fundatieproblemen oplossen, maar tegelijkertijd de monumentale uitstraling behouden!

Hoe doen we dat?

Alle projecten zijn uniek evenals de monumenten. Alle opdrachten worden dan ook projectmatig aangepakt met de juiste vakmanschap, elk project heeft namelijk andere behoeftes.
Wanneer het dus nodig blijkt te zijn dat er herstel nodig is als gevolg van de fundering, zullen wij dit ook op ons nemen! Wanneer blijkt dat de gevel scheef is, wordt deze gelicht en verankerd, zodat men ervan verzekerd is dat de nieuwe zettingen door gebreken in de fundatie uitgesloten zijn. Daarnaast worden de gevel in zijn geheel gestraald en wordt al het voegwerk mechanisch verwijderd en wordt het gescheurde gevelmetselwerk hersteld!

Behouden uitstraling

Hoe wij ervoor zorgen dat de uitstraling wordt behouden? Simpel, vakmanschap staat voorop. In een recent project hebben we de kozijnen geheel vervangen, deze hebben we echter wel teruggebracht naar de oorspronkelijk staat waardoor het nog origineel lijkt. De sierlijsten eromheen hebben we opnieuw gemodelleerd en afgewerkt. Hetzelfde geldt voor de gevel, deze brengen we ook terug naar de oorspronkelijke staat.

Kortom, een nieuw huis met dezelfde uitstraling door vakmanschap!

Regio

Wij zijn gevestigd in Made, hier hebben we dan ook al vele projecten en restauraties volbracht. Naast Made zijn we ook veelvuldig te vinden in de gemeentes Geertruidenberg en Oosterhout. Benieuwd naar onze ervaring?

Bekijk gerust even onze referenties, om onze ervaring te doorlopen!

Direct contact opnemen
Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl