TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

UTILITEITSBOUW

Wordt het bedrijfspand te klein of voldoet het pand niet meer aan de huidige wensen? Denkt u aan een nieuwe indeling van de ruimte, of een uitgebreide klimaatbeheersing? Wij hebben veel ervaring opgedaan en al meerdere mooie verbouwingen mogen realiseren. Ook de nieuwbouw van uw bedrijfspand gaan wij graag mee aan de slag.

Een passend ontwerp

Wat zijn uw wensen? Wilt u moderniseren, uitbreiden of misschien wel een nieuw pand laten bouwen? Wij zullen met u meedenken en opzoek gaan naar een passende oplossing. Samen met u gaan we in gesprek over het budget en maken we een eerste ontwerp met passende offerte. 

Werkvoorbereiding en duidelijkheid

Er zal een 3D CAD tekening uitgewerkt worden, heeft u nog aanpassingen is dat geen enkel probleem. U ontvangt een duidelijke planning en eventuele vergunningen zullen door ons worden geregeld. Als wij de bouw op ons nemen doen we het goed en regelen we ook echt alles.  

Blijf in bedrijf tijdens de verbouwing

Een bedrijf moet doorkunnen gaan, daar hebben wij ervaring mee. Wij kunnen de werkzaamheden zo inplannen en bedenken dat de bedrijfsvoering gewoon door kan gaan.

Uitvoering en kwaliteit

Onze werknemers zullen veel bij u aanwezig zijn, onze projectleider komt regelmatig langs om alles goed te laten verlopen. Sommige werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vaste partners. U mag rekenen op kwaliteit en werken volgens planning zodat uw project op tijd klaar is.   

Oplevering

Pas wanneer wij tevreden zijn met het resultaat, leveren we verbouwing op. Zo weten we zeker dat u ook tevreden zal zijn en uw bedrijf als nieuw voort zal zetten.  

Regio van TotaalBouwMade

TotaalBouwMade is actief in de omgeving van Made. Onder ons werkgebied vallen bijvoorbeeld ook de gemeentes Geertruidenberg en Oosterhout. Ook in deze gemeentes zijn wij regelmatig actief. Heeft u vragen? 

Direct contact opnemen
UTILITEITSBOUW - UTILITEITSBOUW

Gerealiseerde utiliteitsbouw

In de afgelopen jaren hebben wij diverse utiliteitsbouw mogen realiseren. Een geheel nieuwe bedrijfshal, herinrichten van een pand of renoveren hotel, wij horen graag wat uw wensen zijn. 

Onderstaand enkele voorbeelden, uiteraard is er nog meer te zien.

 
UTILITEITSBOUW - Bouw bedrijfshallen Made

Bouw bedrijfshallen Made

 
UTILITEITSBOUW - Verbouwen Mariakerk Oosterhout

Verbouwen Mariakerk Oosterhout

 
UTILITEITSBOUW - Renoveren Hotel Made

Renoveren Hotel Made