Verbouw - Renovatie - Onderhoud Bel direct 0162-693790
Neem direct contact op
0162-693790

 
Waarom TBM?
  • Offerte die u ook echt begrijpt
  • Zekerheid dankzij een 3D tekening
  • Planning waar u op kunt rekenen
  • Wij leveren kwaliteit of we leveren niet
  • Veel referenties (u mag ze bellen)
  • Al 10 jaar uw bouwpartner
Uitgelicht project

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met... Lees meer...

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Ook op het gebied van utiliteitsbouw heeft TBM de afgelopen jaren de nodige mooie projecten uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan het verbouwen van horeca, het intern compleet verbouwen. Maar ook nieuwbouw van laboratoria en bedrijfspanden, het maken van betonnen constructies ten behoeve van machineparken en het upgraden van kantoorpanden etc. Voor een nieuw bedrijfspand lees dan snel verder over bedrijfspand laten bouwen.

Vooraf inzicht in kosten

We werken samen met de opdrachtgever om gezamelijk tot de juiste indeling en ontwerp te komen. Hierna gaan wij pas over op de uitvoering. Ook hierbij zetten we vooraf een kostenramingen op basis van de verschillende ontwerpen, zodat de klant vooraf kan bepalen wat financieel haalbaar is.

Blijf in bedrijf tijdens de verbouwing

Bij diverse projecten bleven de bedrijven compleet in bedrijf en moesten alle werkzaamheden zo worden ingepland en bedacht worden dat de bedrijfsvoering gewoon door kon draaien. Op deze manier ondervind u als opdrachtgever geen overlast van de werkzaamheden.

Technische installaties en complete inrichting

Samen met diverse vaste partners werken wij regelmatig totale technische installaties en complete inrichting uit. Ook dit behoort tot de werkzaamheden welke ons op het lijf geschreven zijn.

Kwaliteit voorop

Vaak staat bij interne verbouwingen van bedrijven het project onder tijdsdruk, echter staat bij TBM wel voorop, dat ook daarbij de kwaliteit niet verloren mag gaan.

Regio

Wij zijn gevestigd in Made. TotaalBouwMade heeft hier al vele utiliteitsbouw projecten mogen opleveren. Daarnaast zijn we ook al jaren actief bezig in de gemeentes Geertruidenberg en Oosterhout. In Oosterhout leverden we bijvoorbeeld al meerdere projecten succesvol op voor Knauf.

Bekijk onze referenties om beeld te krijgen van de projecten.

Direct contact opnemen

Door TotaalBouwMade gerealiseerd

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl