TotaalBouwMade B.V.
TotaalBouwMade B.V.
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

RENOVATIE

Renovatie van bedrijfspanden: transformeer uw ruimte met TotaalBouwMade

Ziet uw bedrijfspand er verouderd uit of heeft het simpelweg behoefte aan een frisse uitstraling? TotaalBouwMade is de beste keuze is voor uw renovatieproject.

Waarom kiezen voor TotaalBouwMade voor uw renovatie?

 • Expertise in utiliteitsbouw: met jarenlange ervaring in het veld, begrijpen wij als geen ander de specifieke eisen en uitdagingen van utiliteitsbouw.
 • Duurzaam en innovatief: we gebruiken de meest geavanceerde technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw pand niet alleen mooi, maar ook energiezuinig en duurzaam is.
 • Klantgerichte aanpak: wij werken nauw samen met u van concept tot voltooiing om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan al uw eisen voldoet.
Direct contact opnemen
RENOVATIE - Renovatie van Bedrijfspanden: Transformeer uw Ruimte met TotaalBouwMade
RENOVATIE - Diensten die wij bieden

Diensten die wij bieden

 • Interieur renovatie: van vloeren tot plafonds en alles daartussenin, wij zorgen voor een interieur dat bij uw merk past.
 • Exterieur upgrades: denk aan nieuwe gevels, verbeterde toegangspunten, en aantrekkelijke landschapsarchitectuur.
 • Energiezuinige oplossingen: het implementeren van zaken zoals LED-verlichting, moderne HVAC-systemen, en thermische isolatie.
 • Compliance en veiligheid: wij zorgen dat uw pand voldoet aan alle huidige wet- en regelgeving, inclusief toegankelijkheid en brandveiligheid.

Uw renovatieproces in 4 stappen

 1. Consultatie en inspectie: een grondige evaluatie om de scope en kosten van uw project te bepalen.
 2. Ontwerpfase: onze architecten en ingenieurs zullen een ontwerp maken dat aansluit bij uw visie en budget.
 3. Renovatie: onze toegewijde teams werken efficiënt om overlast tot een minimum te beperken en een hoogwaardige afwerking te garanderen.
 4. Oplevering en review: nadat alles is voltooid, lopen we samen met u door het pand om ervoor te zorgen dat alles aan uw verwachtingen voldoet.
RENOVATIE - Uw renovatieproces in 4 stappen

Vrijblijvende offerte ontvangen voor uw bedrijfspand?

Wilt u ook een gemoderniseerd bedrijfspand? Wij bieden u een vrijblijvende afspraak bij u of bij ons op kantoor. Na het gesprek ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte. Iedere wens en budget is bespreekbaar. Heeft u interesse? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Direct contact opnemen

Gerealiseerde utiliteitsbouw

In de afgelopen jaren hebben wij diverse projecten in de utiliteitsbouw mogen realiseren. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwing of renovatie, wij horen graag wat uw wensen zijn. 

Onderstaand enkele voorbeelden, uiteraard is er nog meer te zien.

RENOVATIE
 
RENOVATIE - Realiseren tankfundatie bij Knauf

Realiseren tankfundatie bij Knauf

Een uitdagend project om bij Knauf Oosterhout tankfundaties en milieubeschermende middelen te realiseren. Een project wat met groot succes is afgerond.

 
RENOVATIE - Renoveren hotel 't Trefpunt in Made

Renoveren hotel 't Trefpunt in Made

Het bestaande hotel voldeed niet meer aan de wensen van deze tijd. Ook is er meer vraag naar 1 persoonskamers. Het renoveren en een nieuwe indeling realiseren is gebeurd terwijl het hotel volledig in gebruik bleef.

 
RENOVATIE - Renoveren technisch laboratorium in Breda

Renoveren technisch laboratorium in Breda

We hebben een compleet technisch laboratorium verbouwd en een gedeelte gerenoveerd. Een belangrijke voorwaarde was dat het gehele bedrijf volledig in werking moest blijven. Het resultaat moet voldoen en de eisen en kwaliteitsnormen van heden.