TotaalBouwMade B.V.
TotaalBouwMade B.V.
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Projecten

Onderstaand ziet u enkele van onze referenties. Het overzicht toont de kwaliteit en de diversiteit van onze werkzaamheden. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met onze klanten om zo meer inzicht te krijgen in de kwaliteit, werkwijze en klantbeleving van TotaalBouwMade.

Filter op onze diensten
 
Projecten - Nieuw technisch laboratorium Element Antwerpen

Nieuw technisch laboratorium Element Antwerpen

Een mooi project voor het compleet nieuw aanbrengen van een technisch laboratorium incl. kantoren, testruimtes etc. voor Element.

 
Projecten - Bouwen kantoor Smolders SSO Made

Bouwen kantoor Smolders SSO Made

Wij hebben de nieuwbouw van het kantoor voor Smolders SSO BV mogen realiseren. Een familiebedrijf uit Made wat een nieuwe mijlpaal heeft bereikt door het bouwen van een eigen bedrijfspand. 

 
Projecten - Landelijke uitbouw woning Wagenberg

Landelijke uitbouw woning Wagenberg

Een uitbouw welke ruimte biedt aan een kantoor/studeerkamer en badkamer. De bestaande verdieping is gerenoveerd, dit alles met behoud van het landelijke karakter. Aan de achterzijde van de woning een heerlijke royale overkapping. 

 
Projecten - Nieuwbouw Communicatiecentrum Raamsdonksveer

Nieuwbouw Communicatiecentrum Raamsdonksveer

Van een bedrijf uit Raamsdonksveer kwam de vraag voor de nieuwbouw van een specialistisch communicatiecentrum. Een mooi en bijzonder project om uit te mogen voeren.

 
Projecten - Aanbouw Landelijke serre Made

Aanbouw Landelijke serre Made

Het aanbouwen van een landelijke serre verhoogt het wooncomfort en is een karakteristieke toevoeging aan uw huis. Onlangs realiseerde TotaalBouwMade deze landelijke serre in Made.

 
Projecten - Uitbouw woning Terheijden

Uitbouw woning Terheijden

Een hoekwoning in Terheijden is voorzien van een royale uitbouw over de volledige breedte. Een lichtstraat in het dak en schuifpui zorgen voor veel licht.

 
Projecten - Dakopbouw woning Breda

Dakopbouw woning Breda

Om meer ruimte te creëren in een woning is er gekozen om een verdieping op te bouwen. Een vaste trap naar een extra slaapkamer en sanitaire voorziening op zolder.

 
Projecten - Kaprenovatie woonboerderij Wagenberg

Kaprenovatie woonboerderij Wagenberg

Voor een mooie boerderij in Wagenberg hebben we het renoveren van de kap en dakkapel mogen uitvoeren.

 
Projecten - Nokverhoging woning Oosterhout

Nokverhoging woning Oosterhout

Een rijwoning in Oosterhout hebben we mogen uitbreiden door het plaatsen van een nokverhoging. Er ontstaat veel meer leefruimte door een royale 2de verdieping, wat voor extra leefcomfort en waarde vermeerdering van de woning zorgt.

 
Projecten - Landelijke nieuwbouw schuur Lage Zwaluwe

Landelijke nieuwbouw schuur Lage Zwaluwe

Een prachtige multifunctionele ruimte naast de woning. Veel ruimte door het puntdak. De bouw is een combinatie van traditionele bouw en houtskeletbouw. Een plaatje om te zien!

2Volgende