TotaalBouwMade B.V.
TotaalBouwMade B.V.
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Projecten

Onderstaand ziet u enkele van onze referenties. Het overzicht toont de kwaliteit en de diversiteit van onze werkzaamheden. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met onze klanten om zo meer inzicht te krijgen in de kwaliteit, werkwijze en klantbeleving van TotaalBouwMade.

Filter op onze diensten
 
Projecten - Renovatie en aanbouw woning Made

Renovatie en aanbouw woning Made

De gehele beneden verdieping is gerenoveerd en gemoderniseerd. Daarbij is de oude serre vervangen voor een moderne ruime aanbouw.

 
Projecten - Dubbele dakkapel geplaats van 8 meter in Made

Dubbele dakkapel geplaats van 8 meter in Made

Door het plaatsen van 2 enorm grote dakkapellen is er veel extra ruimte gecreëerd op de 1e verdieping. Een hoogwaardige afwerking met keralit delen, overstek en hardhouten kozijnen.

 
Projecten - Monumentaal theehuis Geertruidenberg gerenoveerd

Monumentaal theehuis Geertruidenberg gerenoveerd

Het theehuis in de hoftuin van Geertruidenberg is hersteld en voorzien van nieuw Belgisch hardsteen. Een mooie opwaardering voor de tuin.

 
Projecten - Nieuwbouw woning met garage Den Hout

Nieuwbouw woning met garage Den Hout

Wij hebben een vrijstaand landhuis met garage en ruime kelder mogen realiseren. Deze woning is gebouwd onder architectuur waarbij veel aandacht is besteed aan energie neutraal en duurzaam bouwen.

 
Projecten - Nieuwbouwwoning in Lage Zwaluwe

Nieuwbouwwoning in Lage Zwaluwe

Moderne vrijstaande woning, momenteel in aanbouw.

 
Projecten - Modern nieuwbouw huis met stucwerk en natuursteen te Oosterhout

Modern nieuwbouw huis met stucwerk en natuursteen te Oosterhout

Een modern huis met stucwerk en natuursteen in mediterrane stijl met een patiotuin. Een entree met een monumentale uitstraling. Een woning welke levensloopbestendig is gebouwd, met alle faciliteiten op de begane grond. De woning is voorzien van diverse duurzame toepassingen en zonder aansluiting op het gasnet.

 
Projecten - Monumentale woonboerderij Oosterhout

Monumentale woonboerderij Oosterhout

Nadat we de bestaande Vlaamse schuur hebben gestabiliseerd en delen hiervan hebben veiliggesteld voor hergebruik, zijn we gestart met de opbouw van een nieuwe woonboerderij in Oosterhout.

 
Projecten - Moderne nieuwbouwwoning Made

Moderne nieuwbouwwoning Made

Samen met een architect hebben we een moderne woning in het centrum van Made ontwikkeld. Een ontwerp met verschillende gevelafwerkingen. Een woning welke aan de hoogste eisen en normen van deze tijd voldoet.

 
Projecten - Gevelbekleding renovatie vrijstaande woning in Made

Gevelbekleding renovatie vrijstaande woning in Made

In het dorp Made hebben we een vrijstaande woning mogen voorzien van nieuwe gevelbekleding. De houten geveldelen zijn vervangen voor onderhoudsvriendelijke volkernplaat. Een goede investering voor de komende jaren.

 
Projecten - Nieuwbouwwoning Contreie

Nieuwbouwwoning Contreie

Een moderne nieuwbouw woning in woonwijk de Contreie te Oosterhout. Een woonwijk te midden van groen en dichtbij diverse voorzieningen. Een levensloopbestendige woning met alle faciliteiten op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog 2 extra kamers en een badkamer met separate toilet.

 
Projecten - Nieuwbouwwoning Houtskeletbouw Capelse Hof

Nieuwbouwwoning Houtskeletbouw Capelse Hof

Vrijstaande woning aan het water in Sprang Capelle. Een basis van houtskeletbouw, afgewerkt met moderne gevelsteen, gecombineerd met een uitbouw welke is afgewerkt met gepotdekselde wandafwerking.

 
Projecten - Uitbreiden woning en renoveren Breda

Uitbreiden woning en renoveren Breda

Een jaren 50-60 woning in Breda welke volledig gerenoveerd wordt en uitgebreid door het plaatsen van een royale uitbouw aan de achterzijde.

 
Projecten - Renoveren fontein gemeente Drimmelen

Renoveren fontein gemeente Drimmelen

Een mooi project om de gemeente Drimmelen weer wat mooier te mogen maken. De fontein is gerenoveerd door het oude betonwerk weg te hakken en vervolgens gedeeltelijk opnieuw te metselen en te voorzien van kinderkoppen en natuursteen.

 
Projecten - Realiseren buitenterras in woonboerderij

Realiseren buitenterras in woonboerderij

Net over de grens in België te Meersel Dreef hebben we een prachtig buitenterras als onderdeel van de woonboerderij mogen realiseren. Met openhaard voor heerlijk lange avonden buiten. Een uitdaging in het behoud van de bestaande kapconstructie.

 
Projecten - Nieuwbouwwoning te Made

Nieuwbouwwoning te Made

Nieuwbouwwoning aan de rand van Made. Volledig door ons uitgevoerd van fundering tot wand- en vloerafwerking. Uiteraard volgens de laatste energienormen.

 
Projecten - Bouw bedrijfshallen voor Ponton Made

Bouw bedrijfshallen voor Ponton Made

In Made hebben we de nieuwbouw van een bedrijfsgebouw bestaande uit 3 grote bedrijfshallen van circa 1850m² per stuk, mogen realiseren. Hiervoor hebben we de bouwkundige onderdelen verzorgt en het geheel verder in 3D tekeningen uitgewerkt.

 
Projecten - Mariakerk Oosterhout verbouwen tot bedrijfspand

Mariakerk Oosterhout verbouwen tot bedrijfspand

Een mooi project waarbij we de voormalige Mariakerk te Oosterhout verbouwen naar kantoorruimte. De ruimte, hoogte en openheid blijft behouden. Een prachtige binnenkomst, luxe kantoren en presentatieruimte voor een mooi bedrijf.

 
Projecten - Restauratie monumentaal pand

Restauratie monumentaal pand

In Raamsdonksveer hebben we de complete voorgevel gerestaureerd conform de eisen van de monumentencommissie. Tevens hebben we de woning uitgebreid, de kap gerenoveerd en een extra verdiepingsvloer ingebracht.

 
Projecten - Aanbouw aan woning Oosterhout

Aanbouw aan woning Oosterhout

In Oosterhout hebben we een mooie aanbouw aan een woning mogen realiseren. Daarbij zijn in de woning ook de nodige aanpassingen uit gevoerd.

 
Projecten - Uitbouw gezinswoning Made

Uitbouw gezinswoning Made

Een moderne jaren 30 woning in Made voorzien van een ruime uitbouw. De woning heeft hierdoor een zeer royale woonkamer gekregen en in de tuin een heerlijke overkapping.

 
Projecten - Aanbouw woonkeuken Wagenberg

Aanbouw woonkeuken Wagenberg

In Wagenberg hebben we een woonkeuken in een aanbouw gerealiseerd, welke voldoet aan het monumentale uiterlijk aan de voor- en achterzijde van de woning. Dit alles in overleg met een restauratiearchitect.

 
Projecten - Uitbreiden woonhuis Drimmelen

Uitbreiden woonhuis Drimmelen

Samen met een landschapsarchitect is het complete plan uitgewerkt, de warme houtconstructie is de basis. Tijdens de bouw is er voor gezorgd dat het resterende deel goed leefbaar blijft en de installaties intact blijven.

 
Projecten - Renoveren hotel 't Trefpunt Made

Renoveren hotel 't Trefpunt Made

Het bestaande hotel voldeed niet meer aan de wensen van deze tijd. Ook is er meer vraag naar 1 persoonskamers. Het renoveren en een nieuwe indeling realiseren is gebeurd terwijl het hotel volledig in gebruik bleef.

 
Projecten - Stabiliseren Monumentale Schuur Oosterhout

Stabiliseren Monumentale Schuur Oosterhout

Voor een vaste opdrachtgever hebben we een monumentale schuur gestabiliseerd. Omwille van het monumentale karakter wil men graag alle echt monumentale onderdelen bewaren/beschermen om straks in de nieuwe situatie te kunnen hergebruiken/inpassen.

 
Projecten - Renoveren technisch laboratorium Breda

Renoveren technisch laboratorium Breda

We hebben een compleet technisch laboratorium verbouwd en een gedeelte gerenoveerd. Een belangrijke voorwaarde was dat het gehele bedrijf volledig in werking moest blijven. Het resultaat moet voldoen en de eisen en kwaliteitsnormen van heden.

 
Projecten - Verbouwing badkamer en bijkeuken Wagenberg

Verbouwing badkamer en bijkeuken Wagenberg

In Wagenberg hebben we een schuur aan de woning mogen voorzien van een nieuwe indeling. Een prachtige badkamer met hoogwaardige afwerking, vloerverwarming en warmtepomp.

 
Projecten - Nieuwbouwwoning Oosterhout

Nieuwbouwwoning Oosterhout

Voor veel mensen is het bouwen van een eigen huis een droom. Wij realiseren deze nieuwbouw dromen graag, daarom hebben we deze prachtige vrijstaande woning mogen bouwen.  

 
Projecten - Verbouwing woonboerderij Made

Verbouwing woonboerderij Made

Een tijd geleden hebben we een aan een mooi nieuw project in Made gewerkt, dit betreft het compleet verbouwen van een woonboerderij, het vervangen van het dak en het veranderen van het uiterlijk aan de buitenzijde. 

 
Projecten - Brandweerkazerne Wijk en Aalburg

Brandweerkazerne Wijk en Aalburg

Voor de verbouw van de brandweerkazerne hebben we een ontwerp opgesteld voor de Gemeente Wijk en Aalburg. Tevens hebben we de bouwvergunning verzorgd en de aanbesteding mede begeleid.

 
Projecten - Nieuwbouw Notariswoning Made

Nieuwbouw Notariswoning Made

Een moderne notariswoning aan de rand van Made, maar toch dichtbij het centrum. De woning is o.a. voorzien 3 zinken dakkapellen en zeer royale veranda. Bij de bouw is veel aandacht besteedt aan duurzaam bouwen.

Vorige1