TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Projecten

Onderstaand ziet u enkele van onze referenties. Het overzicht toont de kwaliteit en de diversiteit van onze werkzaamheden. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met onze klanten om zo meer inzicht te krijgen in de kwaliteit, werkwijze en klantbeleving van TotaalBouwMade.

Filter op onze diensten
 
Projecten - Nieuwbouw woning met garage Den Hout

Nieuwbouw woning met garage Den Hout

Wij hebben een vrijstaand landhuis met garage en ruime kelder mogen realiseren. Deze woning is gebouwd onder architectuur waarbij veel aandacht is besteed aan energie neutraal en duurzaam bouwen.

 
Projecten - Monumentale woonboerderij Oosterhout

Monumentale woonboerderij Oosterhout

Nadat we de bestaande Vlaamse schuur hebben gestabiliseerd en delen hiervan hebben veiliggesteld voor hergebruik, zijn we gestart met de opbouw van een nieuwe woonboerderij in Oosterhout.

 
Projecten - Moderne nieuwbouwwoning Made

Moderne nieuwbouwwoning Made

Samen met een architect hebben we een moderne woning in het centrum van Made ontwikkeld. Een ontwerp met verschillende gevelafwerkingen. Een woning welke aan de hoogste eisen en normen van deze tijd voldoet.

 
Projecten - Nieuwbouwwoning te Made

Nieuwbouwwoning te Made

Nieuwbouwwoning aan de rand van Made. Volledig door ons uitgevoerd van fundering tot wand- en vloerafwerking. Uiteraard volgens de laatste energienormen.

 
Projecten - Bouw bedrijfshallen voor Ponton Made

Bouw bedrijfshallen voor Ponton Made

In Made hebben we de nieuwbouw van een bedrijfsgebouw bestaande uit 3 grote bedrijfshallen van circa 1850m² per stuk, mogen realiseren. Hiervoor hebben we de bouwkundige onderdelen verzorgt en het geheel verder in 3D tekeningen uitgewerkt.

 
Projecten - Mariakerk Oosterhout verbouwen tot bedrijfspank

Mariakerk Oosterhout verbouwen tot bedrijfspank

Een mooi project waarbij we de voormalige Mariakerk te Oosterhout verbouwen naar kantoorruimte. De ruimte, hoogte en openheid blijft behouden. Een prachtige binnenkomst, luxe kantoren en presentatieruimte voor een mooi bedrijf.

 
Projecten - Restauratie monumentaal pand

Restauratie monumentaal pand

In Raamsdonksveer hebben we de complete voorgevel gerestaureerd conform de eisen van de monumentencommissie. Tevens hebben we de woning uitgebreid, de kap gerenoveerd en een extra verdiepingsvloer ingebracht.

 
Projecten - Aanbouw aan woning Oosterhout

Aanbouw aan woning Oosterhout

In Oosterhout hebben we een mooie aanbouw aan een woning mogen realiseren. Daarbij zijn in de woning ook de nodige aanpassingen uit gevoerd.

 
Projecten - Uitbouw gezinswoning Made

Uitbouw gezinswoning Made

Een moderne jaren 30 woning in Made voorzien van een ruime uitbouw. De woning heeft hierdoor een zeer royale woonkamer gekregen en in de tuin een heerlijke overkapping.

 
Projecten - Aanbouw woonkeuken Wagenberg

Aanbouw woonkeuken Wagenberg

In Wagenberg hebben we een woonkeuken in een aanbouw gerealiseerd, welke voldoet aan het monumentale uiterlijk aan de voor- en achterzijde van de woning. Dit alles in overleg met een restauratiearchitect.

 
Projecten - Uitbreiden woonhuis Drimmelen

Uitbreiden woonhuis Drimmelen

Samen met een landschapsarchitect is het complete plan uitgewerkt, de warme houtconstructie is de basis. Tijdens de bouw is er voor gezorgd dat het resterende deel goed leefbaar blijft en de installaties intact blijven.

 
Projecten - Renoveren hotel 't Trefpunt Made

Renoveren hotel 't Trefpunt Made

Het bestaande hotel voldeed niet meer aan de wensen van deze tijd. Ook is er meer vraag naar 1 persoonskamers. Het renoveren en een nieuwe indeling realiseren is gebeurd terwijl het hotel volledig in gebruik bleef.

 
Projecten - Stabiliseren Monumentale Schuur Oosterhout

Stabiliseren Monumentale Schuur Oosterhout

Voor een vaste opdrachtgever hebben we een monumentale schuur gestabiliseerd. Omwille van het monumentale karakter wil men graag alle echt monumentale onderdelen bewaren/beschermen om straks in de nieuwe situatie te kunnen hergebruiken/inpassen.

 
Projecten - Renoveren technisch laboratorium Breda

Renoveren technisch laboratorium Breda

We hebben een compleet technisch laboratorium verbouwd en een gedeelte gerenoveerd. Een belangrijke voorwaarde was dat het gehele bedrijf volledig in werking moest blijven. Het resultaat moet voldoen en de eisen en kwaliteitsnormen van heden.

 
Projecten - Verbouwing badkamer en bijkeuken Wagenberg

Verbouwing badkamer en bijkeuken Wagenberg

In Wagenberg hebben we een schuur aan de woning mogen voorzien van een nieuwe indeling. Een prachtige badkamer met hoogwaardige afwerking, vloerverwarming en warmtepomp.

 
Projecten - Nieuwbouwwoning Oosterhout

Nieuwbouwwoning Oosterhout

Voor veel mensen is het bouwen van een eigen huis een droom. Wij realiseren deze nieuwbouw dromen graag, daarom hebben we deze prachtige vrijstaande woning mogen bouwen.  

 
Projecten - Verbouwing woonboerderij Made

Verbouwing woonboerderij Made

Een tijd geleden hebben we een aan een mooi nieuw project in Made gewerkt, dit betreft het compleet verbouwen van een woonboerderij, het vervangen van het dak en het veranderen van het uiterlijk aan de buitenzijde. 

 
Projecten - Brandweerkazerne Wijk en Aalburg

Brandweerkazerne Wijk en Aalburg

Voor de verbouw van de brandweerkazerne hebben we een ontwerp opgesteld voor de Gemeente Wijk en Aalburg. Tevens hebben we de bouwvergunning verzorgd en de aanbesteding mede begeleid.

 
Projecten - Nieuwbouw Notariswoning Made

Nieuwbouw Notariswoning Made

Een moderne notariswoning aan de rand van Made, maar toch dichtbij het centrum. De woning is o.a. voorzien 3 zinken dakkapellen en zeer royale veranda. Bij de bouw is veel aandacht besteedt aan duurzaam bouwen.

 
Projecten - Realiseren tankfundatie Knauf

Realiseren tankfundatie Knauf

Een uitdagend project om bij Knauf Oosterhout tankfundaties en milieubeschermende middelen te realiseren. Een project wat met groot succes is afgerond.

 
Projecten - Nieuw technisch laboratorium Element Antwerpen

Nieuw technisch laboratorium Element Antwerpen

Een mooi project voor het compleet nieuw aanbrengen van een technisch laboratorium incl. kantoren, testruimtes etc. voor Element.

 
Projecten - Nieuwbouw kantoor Smolders SSO Made

Nieuwbouw kantoor Smolders SSO Made

Wij hebben de nieuwbouw van het kantoor voor Smolders SSO BV mogen realiseren. Een familiebedrijf uit Made wat een nieuwe mijlpaal heeft bereikt door het bouwen van een eigen bedrijfspand. 

 
Projecten - Landelijke uitbreiding woning Wagenberg

Landelijke uitbreiding woning Wagenberg

Een uitbreiding welke ruimte biedt aan een kantoor/studeerkamer en badkamer. De bestaande verdieping is gerenoveerd, dit alles met behoud van het landelijke karakter. Aan de achterzijde van de woning een heerlijke royale overkapping. 

 
Projecten - Nieuwbouw Communicatiecentrum Raamsdonksveer

Nieuwbouw Communicatiecentrum Raamsdonksveer

Van een bedrijf uit Raamsdonksveer kwam de vraag voor de nieuwbouw van een specialistisch communicatiecentrum. Een mooi en bijzonder project om uit te mogen voeren.

 
Projecten - Aanbouw Landelijke serre Made

Aanbouw Landelijke serre Made

Het aanbouwen van een landelijke serre verhoogt het wooncomfort en is een karakteristieke toevoeging aan uw huis. Onlangs realiseerde TotaalBouwMade deze landelijke serre in Made.

 
Projecten - Uitbreiding woning Terheijden

Uitbreiding woning Terheijden

Een hoekwoning in Terheijden is voorzien van een royale uitbouw over de volledige breedte. Een lichtstraat in het dak en schuifpui zorgen voor veel licht.

 
Projecten - Dakopbouw woning Breda

Dakopbouw woning Breda

Om meer ruimte te creëren in een woning is er gekozen om een verdieping op te bouwen. Een vaste trap naar een extra slaapkamer en sanitaire voorziening op zolder.

 
Projecten - Kaprenovatie woonboerderij Wagenberg

Kaprenovatie woonboerderij Wagenberg

Voor een mooie boerderij in Wagenberg hebben we het renoveren van de kap en dakkapel mogen uitvoeren.

 
Projecten - Nokverhoging woning Oosterhout

Nokverhoging woning Oosterhout

Een rijwoning in Oosterhout hebben we mogen uitbreiden door het plaatsen van een nokverhoging. Er ontstaat veel meer leefruimte door een royale 2de verdieping, wat voor extra leefcomfort en waarde vermeerdering van de woning zorgt.

 
Projecten - Landelijke nieuwbouw schuur Lage Zwaluwe

Landelijke nieuwbouw schuur Lage Zwaluwe

Een prachtige multifunctionele ruimte naast de woning. Veel ruimte door het puntdak. De bouw is een combinatie van traditionele bouw en houtskeletbouw. Een plaatje om te zien!