Verbouw - Renovatie - Onderhoud Bel direct 0162-693790
Neem direct contact op
0162-693790

 
Waarom TBM?
  • Offerte die u ook echt begrijpt
  • Zekerheid dankzij een 3D tekening
  • Planning waar u op kunt rekenen
  • Wij leveren kwaliteit of we leveren niet
  • Veel referenties (u mag ze bellen)
  • Al 10 jaar uw bouwpartner
Uitgelicht project

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met... Lees meer...

Aanbouwen landelijke serre uitbreiding

Aanbouwen landelijke serre uitbreiding te Made

Het aanbouwen van een landelijke serre verhoogt het wooncomfort en is karakteristieke toevoeging aan uw huis. Onlangs realiseerde TotaalBouwMade deze landelijke serre in Made.

Wens: Serre met open en heldere uitstraling

De opdrachtgever had de wens om een serre constructie aan hun woning te bouwen waardoor de vrij donkere en sombere woonkamer een meer open en heldere uitstraling zou moeten krijgen. Zelf een landelijke serre aan laten bouwen? Bekijk dan onze dienst huis aanbouwen of uitbreiden. Direct contact? Bel ons of vul het contactformulier in.

Behouden van landelijke uitstraling

Op basis van deze wens hebben we in overleg met de opdrachtgever een ontwerp gemaakt waarbij het authentieke van de woning behouden moest blijven en aan de binnenzijde een landelijke uitstraling mocht worden toegevoegd. 

Oplossing: Hardhouten serre constructie met zadeldak

De uiteindelijke oplossing werd gevonden in een hardhouten serreconstructie met een zadeldakconstructie. De vakvulling in alle delen uitgevoerd in veiligheidsbeglazing en bij de detaillering is voldoende aandacht besteed aan de waterkering vanaf het bestaande dakvlak.

Serre met entresol

Ook is een compleet nieuwe eiken draagconstructie ingebracht welke de bestaande kapconstructie deels heeft vervangen, ook is een deel voor de beeldvorming doorgetrokken in de bestaande woning. Daarbij is tevens een soort entresol gecreëerd welke de gehele ruimte nog meer smaak en warmte mee geeft.

Resultaat: Aanbouw met behoud van landelijke uitstraling

Het resultaat is een zeer geslaagde uitbreiding welke geheel aan de wensen van de klant voldoet en waarbij de woning en de beoogde uitstraling geheel tot zijn recht komt. Door de landelijke uitstraling van de serre loopt dit natuurlijk door in het huis.

Bouwbedrijf TotaalBouwMade voor advies op maat

Zelf aan de slag voor uitbreiding van uw woning? Lees hier verder over onze mogelijkheden op het gebied van uitbreiden en aanbouw. Wij gaan graag met u rond tafel om de wensen door te nemen om vervolgens tot een passend voorstel te komen. Neem contact met ons op via 0162-693790 of stuur ons een mail.

Direct contact opnemen

Door TotaalBouwMade gerealiseerd

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl