Verbouw - Renovatie - Onderhoud Bel direct 0162-693790
Neem direct contact op
0162-693790

 
Waarom TBM?
  • Offerte die u ook echt begrijpt
  • Zekerheid dankzij een 3D tekening
  • Planning waar u op kunt rekenen
  • Wij leveren kwaliteit of we leveren niet
  • Veel referenties (u mag ze bellen)
  • Al 10 jaar uw bouwpartner
Uitgelicht project

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met... Lees meer...

Stabiliseren Monumentale Schuur

Stabiliseren Monumentale Schuur

Onlangs zijn we voor een vaste opdrachtgever gestart met het stabiliseren van een monumentale schuur welke recent door hen is aangekocht. Omwille van het monumentale karakter wil men graag alle echt monumentale onderdelen bewaren/beschermen om straks in de nieuwe situatie te kunnen hergebruiken/inpassen.

Veiligheid staat voorop bij TotaalBouwMade

Daar de schuur de afgelopen jaren erg onderhevig is geweest aan weersinvloeden, en daardoor deels is ingestort, was deze ook erg instabiel geworden. Om de veiligheid voor de gebruiker en de omgeving te garanderen is de complete constructie door ons gestabiliseerd en voorzien van trek-/drukschoren en stempelwerken. Aansluitend is in overleg met de architect besloten om de losse en afgebroken delen welke nog in de lucht hingen te verwijderen en de bruikbare delen op te slaan voor hergebruik.

Bouwen met een duurzame aanpak

Daar nu het gevaar voor vallende bouwdelen en omvallen van de constructie was geweken is besloten om de gehele schuur leeg te ruimen van sloopafval en ingestorte delen. Dit zodat de complete constructie en fundamentele bouwdelen inzichtelijk worden en beter bekeken kan worden wat nog gebruikt kan worden en wat zeker beschermd/bewaart moet blijven.

Samenwerking met monumentencommissie

Hierover is men momenteel in overleg met de monumentencommissie en als men hierin weer concrete stappen heeft gemaakt gaan we verder met het afhalen van de aangetaste dakconstructie. Dit is omwille van het monumentale karakter en het daarmee gepaard gaande vakmanschap een prachtig project om aan mee te mogen werken.

Ook speciale bouwwensen?

Mocht u ook speciale bouwwensen hebben? Wij denken graag met u mee! Bekijk ook onze andere projecten.

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl