Verbouw - Renovatie - Onderhoud Bel direct 0162-693790
Neem direct contact op
0162-693790

 
Waarom TBM?
  • Offerte die u ook echt begrijpt
  • Zekerheid dankzij een 3D tekening
  • Planning waar u op kunt rekenen
  • Wij leveren kwaliteit of we leveren niet
  • Veel referenties (u mag ze bellen)
  • Al 10 jaar uw bouwpartner
Uitgelicht project

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met... Lees meer...

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

Wens

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met de opdrachtgever het plan doornemen en onze visie kenbaar maken. Uiteindelijk hebben we door het totaalplaatje de opdracht in ontvangst mogen nemen en het mooie project mogen realiseren.

Duidelijk beeld vooraf door 3-D tekeningen

Het complete plan was door een landschapsarchitect in grote lijnen uitgewerkt en is door ons nadien in detail uitgewerkt. Hiervoor zijn voor de indeling van de verdieping en de badkamer door ons diverse ontwerpen in 3-D uitgewerkt. Dit alles maakte het zo dat de opdrachtgever een goed beeld kon krijgen van de uitstraling van de verschillende elementen en waarbij steeds de warme houtconstructie als basis werd behouden.

Tijdens uitbreiding leefbaarheid weten te behouden

We hebben de complete uitbreiding in overleg met de opdrachtgever uitgevoerd en daarbij ook rekening gehouden met de leefbaarheid in het resterende deel en het intact blijven van de installaties.

Compleet ontwerp en constructies samengevoegd

Voor de zolder hebben we een compleet ontwerp gemaakt en uitgevoerd en daarbij de diverse aansluitdetails bedacht en uitgewerkt tussen de verschillende houtconstructies. De hoofd bestanddelen van de constructie waren een eikendraagconstructie met traditionele verbindingen en een Douglas kapconstructie en gevelbetimmeringen.

Resultaat

Het resultaat was een prachtige landelijke uitbreiding van een dijkwoning in het pittoreske hart van het dorp Drimmelen. De opdrachtgever was meer dan tevreden en ook de architect was vol lof over het bereikte resultaat.

Lees meer over verbouwen of neem direct contact op. Zelf aan de slag met een verbouwing of uitbreiding? Bekijk dan wat wij als bouwbedrijf voor u kunnen betekenen in Drimmelen.

Direct contact opnemen

Door TotaalBouwMade gerealiseerd

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl