Verbouw - Renovatie - Onderhoud Bel direct 0162-693790
Neem direct contact op
0162-693790

 
Waarom TBM?
  • Offerte die u ook echt begrijpt
  • Zekerheid dankzij een 3D tekening
  • Planning waar u op kunt rekenen
  • Wij leveren kwaliteit of we leveren niet
  • Veel referenties (u mag ze bellen)
  • Al 10 jaar uw bouwpartner
Uitgelicht project

Uitbreiden woonhuis Drimmelen (landschapsarchitectuur)

We werden benaderd door een opdrachtgever om samen met enkele collega aannemers een offerte uit te brengen voor het uitbreiden van hun woning. Tevens moesten we samen met... Lees meer...

Uitbreiden woonhuis Wagenberg

Uitbreiden woonhuis Wagenberg

Wens

We werden door een opdrachtgever benaderd om een ontwerp en kostenraming te maken voor het uitbreiden van een woning. Deze uitbreiding zou dan ruimte moeten bieden aan een kantoor annex studeerkamer en op de verdieping een ruime badkamer. Tevens zou de bestaande verdieping aangepast en gerenoveerd dienen te worden. Wel wilde men het landelijke karakter van hun woning behouden en moest het niet modern ogen.

Uitbreiding passend bij bestaande woning

Om dit alles gerealiseerd te krijgen en te passen binnen het bestemmingsplan hebben we een ontwerp gemaakt wat qua stijl en vorm overeenkomt met de bestaande woning. Om voldoende hoogte te krijgen welke voldeed aan de eisen van het Bouwbesluit hebben we de vloer ca. 300mm beneden het vloerpeil aangelegd.

Uitbreiding voor badkamer m.b.v. dakkapellen

De kapconstructie op de verdieping hebben we aan de voor en achterzijde uitgevoerd met dakkapellen waardoor er voldoende stahoogte beschikbaar kwam. De badkamer biedt daardoor ruimtes aan dubbele douches, een groot ligbad en een wastafelopstelling in het midden.

Extra slaapkamer en apart toilet gecreëerd op zolder

De bestaande zolder is deels anders ingericht waardoor een extra slaapkamer en apart toilet gecreëerd kon worden en de bestaande kamers zijn geheel opnieuw ingericht en voorzien van kastinrichtingen.

Overkapping met elektrische verwarming

Daarnaast is aan de achterzijde van de woning een overkapping gemaakt door de kap wat door te laten schieten. Hieronder is tevens elektrische verwarming voorzien zodat ook bij koudere weersomstandigheden van de buitenlucht genoten kan worden.

Het resultaat is mooie en landelijke uitbreiding en een zeer tevreden opdrachtgever. 

Bouwbedrijf TotaalBouwMade voor advies op maat

Zelf uw woning laten uitbreiden? Wij helpen u graag aan een mooie woning aanbouw. U kunt ons altijd benaderen om advies, hierbij gaan we graag met u rond tafel om uw wensen te bespreken om vervolgens een passend voorstel te doen. Wij hebben veel ervaring in woning uitbreiding en verbouwingen in de omgeving van Wagenberg. Wij gaan dan ook graag voor u aan de slag. Neem gerust contact op via 0162-693790 of via de mail.

Direct contact opnemen

Door TotaalBouwMade gerealiseerd

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl

Contactgegevens

Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
Postbus 103
4920 AC Made

KvK-nummer: 62625586
BTW-nummer: NL854892436B01

T: 0162-693790
E: info@totaalbouwmade.nl