TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Restaurant bouwen of verbouwen

Het bouwen of verbouwen van een restaurant vraagt om een precieze planning en deskundigheid. Dankzij de ervaring die TotaalBouwMade als bouwbedrijf heeft opgedaan hebben wij al vele restaurants en horeca mogen bouwen of verbouwen.

Direct contact opnemen

Zoveel mogelijk in bedrijf blijven

De meeste restaurants willen tijdens de bouw of verbouwing zoveel mogelijk in bedrijf blijven ofwel tijdelijk dicht gaan. De periode waarin ze dicht zijn mag natuurlijk niet te lang zijn. Dankzij onze ervaring van eerdere projecten kunnen wij u garanderen dat u zo min mogelijk ongemak zal ervaren van de bouw of verbouwing.

Over TotaalBouwMade

Ondanks dat wij bestaan sinds 2008 hebben wij in deze relatief korte tijd een groot klantenbestand weten op te bouwen. Mede door onze werkervaring sinds 1989 wisten we klanten te overtuigen. Vanaf de start gingen we al veel diverse werkzaamheden aan. Naast bouw denken we ook mee in ontwerp, advies en zijn we bijvoorbeeld actief in onderhoud.

Restaurant bouwen of verbouwen - Zoveel mogelijk in bedrijf blijven
Restaurant bouwen of verbouwen - Wij kennen de valkuilen

Wij kennen de valkuilen

Dankzij de ervaring kennen wij de valkuilen van een dergelijk traject. Waar het vaak bij anderen verkeerd gaat is dat ze de details vergeten uit te werken. Dit zorgt bij de realisatie fase vaak voor veel vertraging en verwarring. Omdat wij ons bewust zijn van deze valkuilen nemen we vooraf ruimschoots de tijd om dergelijke zaken te bespreken.  

Zelf een verbouwing?

Bent u van plan om aan verbouwing te beginnen dan gaan we graag met u rond tafel. U kunt met ons vrijblijvend contact opnemen. Bekijk ook onze eerder gerealiseerde projecten.

Bekijk onze projecten