TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Aanbouwen van een serre

Een serre is een van de mogelijkheden om uw huis te voorzien van een aanbouw. Het biedt een lichte ruimte in uw woning en geeft u een open woongevoel. TotaalBouwMade heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van het bouwen van serres. 

Voordelen van een serre aanbouw

  • Oppervlakte van de woning wordt groter
  • Grotere leefruimte in de woning
  • Lichtinval kan aanzienlijk vergroot en verbeterd worden
  • Tuin wordt betrokken bij het huis
  • Waarde van de woning stijgt
  • Vergunningsvrij (mits binnen de afmeting van 4x4 wordt gebleven)

Wat kan u verwachten bij het laten bouwen van een serre?

Voordat wij starten aan het bouwen van een serre gaan we eerst met u een gesprek aan. Op basis van uw aangegeven wensen en budget gaan we aan de slag om tot een geslaagd ontwerp te komen. Het is mogelijk om de aanbouw van de serre in de stijl van het huis te behouden. Hierdoor lijkt het of het altijd al zo is geweest.

Verhoog comfort en verkoopprijs woning

Met het realiseren van een serre aanbouw verhoogt u het wooncomfort en de verkoopprijs van uw woning. Het eerste waar makelaars vaak naar kijken is het oppervlakte van de woning. Met een aangebouwde serre van 4x4 heeft u een uitbreiding van 16m2 te pakken. Dit verhoogt uiteraard de verkoopprijs van uw huis. 

Geen zorgen om vergunningen

Bij veel aanbouwen van serres is een vergunning niet nodig. Hiervoor zijn een aantal regels wettelijk vastgelegd. Vroeger moesten aanbouwen vanaf 2,5 meter of groter voorzien van een vergunning. Deze regels zijn versoepeld naar 4x4 meter. Mochten er vergunningen nodig zijn zullen wij de aanvraag op ons nemen. Zie het als een onderdeel van onze service.

Kosten voor het laten bouwen van een serre 

De kosten van de serre aanbouw hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de bouwmaterialen en arbeidsuren. Wilt u met ons in gesprek en weten wat het bouwen van een serre in uw geval kost? Neem dan contact met ons op.

Regio

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Raamsdonksveer en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten

Serre aanbouw - Serre aanbouw