TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Serre laten bouwen

Een serre is een woninguitbreiding die in de meeste gevallen grotendeels bestaat uit glas. Hierdoor profiteert u optimaal van natuurlijk daglicht. Een serre laten bouwen? Met al meer dan 10 jaar ervaring is TotaalBouwMade uw ideale partner op het gebied van woninguitbreidingen.

Een serre brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo verhoogd u de waarde van de woning en het wooncomfort door een serre te laten bouwen. Daarnaast brengt het nog andere voordelen met zich mee:

  • Groter woonoppervlakte
  • Betere en grotere lichtinval
  • De tuin wordt een onderdeel van het huis
  • Tuin wordt betrokken bij het huis

Wat kan u verwachten bij de bouw van een serre?

Allereerst zullen wij met u in gesprek gaan over uw wensen en mogelijkheden. Op basis van dit gesprek gaan we aan de slag om tot een geslaagd ontwerp te komen voor uw nieuwe serre. Het is mogelijk om de serre te laten bouwen in de stijl van uw woning. Zo behoudt u dezelfde stijl in uw gehele woning en lijkt het of het altijd al zo is geweest.

Verhoogd comfort en woningwaarde

Door een woninguitbreiding te doen verhoogt u het wooncomfort en de verkoopprijs van uw woning. Door een serre te laten bouwen kan u het woonoppervlakte vergroten. Met een aanbouw van 4x4 heeft u al een uitbreiding van 16m2. Het eerste waar makelaars vaak naar kijken is het oppervlakte van de woning. Dit verhoogt uiteraard de verkoopprijs van uw huis. 

Geen zorgen om vergunningen

Om een serre te laten bouwen is niet altijd een vergunning nodig. Zo is het mogelijk een serre te bouwen van 4x4 meter zonder vergunning. Het is natuurlijk ook mogelijk om een grotere serre te laten bouwen. Hiervoor zijn wel vergunningen nodig maar die aanvragen kunnen wij op ons nemen. 

Serre laten bouwen?

De totale kosten van de bouw van een serre hangt af van een aantal factoren. Dit is afhankelijk van de materialen die gebruikt worden en de arbeidsuren die nodig zijn om uw serre te bouwen. Wilt u met ons in gesprek en weten wat het in uw geval kost om een serre te laten bouwen? Neem dan contact met ons op.

Regio

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Raamsdonksveer en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten

Serre bouw - Serre bouw