TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Uitbouw met een serre

Wilt u huis voorzien van een uitbouw? Één serre is een van de mogelijkheden om dit te verwezenlijken. Het biedt een lichte ruimte met een open woongevoel. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het bouwen van serres.  

De voordelen van een serre uitbouw

Een uitbouw door middel van een serre biedt verschillende voordelen:

  • Grotere woonoppervlakte
  • Meer leefruimte
  • Meer lichtinval
  • Woning sluit aan op de tuin
  • Woningwaarde stijgt
  • Vergunningsvrij (binnen de afmetingen van 4x4 meter)

De werkwijze van TotaalBouwMade

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Voordat we aan de slag gaan met de realisatie van de uitbouw van de serre, gaan we eerst met u rond de tafel zitten. Met de door u aangegeven wensen en budget gaan wij starten met het maken van een ontwerp. Wilt u dat de serre een geheel wordt met uw woning? Dan is het mogelijk om de serre in dezelfde stijl als het huis te bouwen.

Geen vergunningen meer nodig

Vaak hoeft bij de realisatie van een serre uitbouw geen vergunning aangevraagd te worden. Hiervoor zijn wettelijke regels vastgelegd. Vroeger was een vergunning nodig bij een uitbouw vanaf 2,5 meter. Deze regels zijn versoepeld en binnen de afmetingen van 4 bij 4 meter kan er zorgeloos gebouwd worden. Mochten er wel vergunningen nodig zijn bij de uitbouw, is dit een onderdeel van onze service. 

De totale kosten van een serre uitbouw

De totale kosten van een uitbouw met serre is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het aantal benodigde bouwmaterialen en het aantal arbeidsuren. Wilt u met ons in gesprek en weten wat het bouwen van een serre in uw geval kost? Neem dan contact met ons op.

Werkgebied van TotaalBouwMade

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Raamsdonksveer en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten

Serre uitbouw - Serre uitbouw