TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Uitbouw keuken

Droomt u van een grote leefkeuken maar beschikt u op dit moment niet over de benodigde ruimte? Dan biedt het uitbouwen van uw keuken de oplossing. In de loop der jaren hebben wij bij TotaalBouwMade veel ervaring opgedaan in het uitbouwen van keukens. 

De voordelen van een keuken uitbouw

Uw keuken uitbouwen biedt verschillende voordelen:

  • De woning beschikt over meer woonoppervlakte
  • De mogelijkheid om meer lichtinval te benutten
  • Heeft een positief invloed op de woningwaarde
  • Realisatie zonder vergunning (binnen de afmetingen van 4 bij 4 meter)

De start van het realiseren van de uitbouw

Wanneer u uw keuken wilt laten uitbouwen, gaan we eerst met u in gesprek. Wij inventariseren uw wensen en budget, zodat wij vervolgens aan de slag kunnen om tot een passend ontwerp te komen. Het is mogelijk om de uitbouw in dezelfde stijl uit te voeren als de woning. Hierdoor lijkt het net of er nooit een uitbouw is geplaatst.

Meer comfort en een hogere verkoopprijs

Met het uitbouwen van uw keuken verhoogd u het comfort van uw woning en heeft u de mogelijkheid om een grote leefkeuken in te richten. Ook heeft het een positief effect op de verkoopprijs van uw woning. De woonoppervlakte speelt namelijk een belangrijke rol in de waardebepaling van uw woning

De keuken uitbouwen zonder vergunning

Meestal is er voor het uitbouwen van uw keuken geen vergunning nodig. Waar vroeger bij een uitbouw van 2,5 meter of meer een vergunning moest worden aangevraagd, zijn nu de wettelijke regels versoepeld. Het is pas nodig om een vergunning aan te vragen bij een uitbouw van 4 bij 4 meter of groter. Mochten er toch een vergunning nodig zijn bij de realisatie van uw uitbouw, dan is dit een onderdeel van onze service.

Kosten afhankelijk van meerdere factoren

De totale kosten van uw uitbouw zijn afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan het aantal benodigde bouwmaterialen en het aantal arbeidsuren. Bent u benieuwd wat de keuken uitbouw in uw geval gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

Realisatie van uw uitbouw in onze regio

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Raamsdonksveer en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten

Uitbouw keuken - Uitbouw keuken