TotaalBouwMade B.V.
TotaalBouwMade B.V.
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Uitbouw woning voor uitbreiding

Uw huis uitbouwen kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Onder andere door middel van een serre of door de uitbouw naadloos te laten aansluiten op uw woning. Wij, bij TotaalBouwMade, hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het uitbouwen van woningen.

Direct contact opnemen

Voordelen van een uitbouw van de woning

  • Grotere woonoppervlakte
  • Meer lichtinval
  • Waardestijging van de woning
  • Kan worden gerealiseerd zonder vergunning (mits binnen de afmeting van 4x4 wordt gebleven)
  • De aftrap van een uitbouw

De aftrap van een uitbouw

Wilt u uw woning laten uitbouwen? Dan gaan we eerst met u rond de tafel zitten. Op basis van het budget en uw wensen gaan we aan de slag om tot een passend ontwerp te komen. Hierbij is het mogelijk om de uitbouw in dezelfde stijl uit te voeren als het huis. Hierdoor lijkt het of het altijd al zo is geweest.

Uitbouw woning - Verhoog de waarde van uw woning door een uitbouw

Verhoog de waarde van uw woning door een uitbouw

Verhoog het wooncomfort en de verkoopprijs van uw woning door middel van een uitbouw. Het woonoppervlakte speelt een belangrijke rol in de waardebepaling van een woning. Door een uitbouw aan uw huis te plaatsen van 4 bij 4, heeft u 16m2 extra leefruimte. Dit verhoogt de verkoopprijs van uw woning aanzienlijk. 

Een vergunning is niet nodig

Vaak is er bij het uitbouwen van een woning geen vergunning nodig. Vroeger moest bij een uitbouw van 2,5 meter of groter een vergunning worden aangevraagd. Echter zijn de wettelijke regels versoepeld en is een vergunning pas nodig bij een uitbouw van 4 bij 4 of groter. Mochten er toch een vergunning nodig zijn bij de realisatie van uw uitbouw, dan zullen wij dit voor u regelen.

De kosten van een uitbouw van uw woning

De kosten van een uitbouw zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij kunt u denken aan de benodigde bouwmaterialen en het aantal arbeidsuren. Bent u benieuwd wat de uitbouw in uw geval gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

Regio

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Raamsdonksveer en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten. 

Bekijk onze projecten