TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Villa bouwen

Voor het bouwen van uw villa kunt u bij ons terecht. In een goed overleg zal de juiste wijze van uitvoering worden bepaald en zullen we een en ander op tekening uitwerken. Op basis van een schetsontwerp zal dan op maat een offerte worden uitgewerkt.

Direct contact opnemen

Een planning waar u op kunt rekenen

Na de offerte kan in een gezamenlijk overleg worden bepaald of dit past binnen uw budget en indien noodzakelijk zullen we voor u de nodige aanpassingen of bezuinigingen verder uitwerken. Nadat overeenstemming over de prijs is gevormd zal in een gezamenlijk overleg een planning worden vastgesteld waarbinnen de bouw van de villa plaats zal vinden. Als u een villa laat bouwen kunt u op deze planning rekenen.

Wij leveren kwaliteit of we leveren niet

Uiteraard staat de kwaliteit van het werk voorop bij het bouwen van een villa. Tijdens het bouwen zorgen we niet alleen uitermate zorgvuldig voor uw villa, maar houden we ook rekening met de aangrenzende percelen.

Villa bouwen - Een planning waar u op kunt rekenen
Villa bouwen - Vergunningaanvraag wordt voor u gedaan

Vergunningaanvraag wordt voor u gedaan

Indien conform de regelgeving het geheel vergunning plichtig is, kunnen wij tevens het aanvragen van een omgevingsvergunning geheel voor u kunnen verzorgen. Als de vergunningaanvraag definitief is geworden zal tevens de definitieve prijs worden gevormd, waardoor direct na het verkrijgen van de omgevingsvergunning gestart kan worden met de werkzaamheden. 

Met TotaalBouwMade kunt u met een gerust hart een villa laten bouwen. Ook garages en bedrijfsruimtes zijn door ons te realiseren. Voor het laten bouwen van een bedrijfsruimte bekijk dan onze utiliteitsbouw.

Regio

TotaalBouwMade is actief in de omgeving van de gemeente Drimmelen (Made, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe , Wagenberg en Terheijden), maar ook in Breda, Oosterhout, gemeente Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Voor een bouwproject in Dongen, Oostereind, Zevenbergen of Prinsenbeek zijn wij ook beschikbaar.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten.

Bekijk onze projecten
Villa bouwen - Regio