TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Werkplaats laten bouwen

Voldoet de huidige werkplaats niet meer aan de wensen? Dan bent u bij TotaalBouwMade aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al vele mooie werkplaatsen weten te realiseren. Bekijk onze projecten voor recent opgeleverde werkplaatsen.

Een passend ontwerp voor uw nieuwe werkplaats

Het is van belang dat de nieuwe werkplaats past bij de werkzaamheden die er dagelijks worden uitgevoerd. Door onze brede ervaring op het gebied van werkplaatsen, zij wij in staat om met u mee te denken. Heeft u een specifieke wens? Geen enkel probleem. Wij realiseren het graag!

Een eerste offerte en ontwerp op basis van uw wensen 

Voorafgaand aan de start gaan we graag met u in gesprek om de wensen en het budget te bespreken. Aan de hand hiervan maakt TotaalBouwMade een passende offerte en een eerste ontwerp. Op deze manier heeft u vooraf duidelijk in kaart wat het ontwerp is en wat de kosten zijn.

U kunt rekenen op een duidelijke planning en ontwerp

Het doorvoeren van gewenste aanpassingen na het verkrijgen van de offerte is geen probleem. Deze wensen nemen wij op in een nieuwe offerte, waarna u een gedetailleerde 3D tekening ontvangt. Ook ontvangt u van ons een planning en een ontwerp waar u op kunt rekenen. Het aanvragen van vergunnen zullen door ons voldaan worden. Wanneer wij de opbouw op ons nemen, doen we het goed en regelen we alles van A tot Z.

Neem contact met ons op voor al uw vragen en deskundig advies

De bouw van een werkplaats is een bijzonder proces. Voor al uw vragen kunt u terecht bij ons. Dankzij onze ervaring bieden wij u deskundig advies. Neem vrijblijvend contact met ons op!