TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Woning verbouwen

Denkt u aan het verbouwen van uw woning om uw huis weer te laten aansluiten bij uw behoeften? Dan bent u bij TotaalBouwMade aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale bouwpartner als het gaat om het verbouwen van uw huis. 

De voordelen van uw woning verbouwen

Uw woonhuis verbouwen biedt de volgende voordelen:

  • Stijging woningwaarde: In de meeste gevallen dat de waarde van de woning zijn gestegen.
  • Meer wooncomfort: Een verbouwing zal leiden tot een verbetering van de woning.

Het inventariseren van uw wensen en budget

Heeft u interesse in uw huis laten verbouwen? Dan volgt een gesprek waarin we uw wensen en budget in kaart brengen. Op basis van dit gesprek gaan wij aan de slag met het ontwerp. Bij het verbouwen van de woning is het de belangrijkste prioriteit dat het gewenste resultaat naar volle tevredenheid wordt gerealiseerd.

Verhoogd wooncomfort

U verhoogt het comfort en de verkoopprijs van uw woning wanneer u ervoor kiest om uw woning te verbouwen. Door de woning beter te laten aansluiten bij uw wensen verhoogd u het wooncomfort.      

Wij verzorgen uw vergunningsaanvraag

Voordat we uw woning verbouwen zal door ons bekeken worden of er vergunningen nodig zijn om de verbouwing uit te voeren. Wij kunnen dit uit handen nemen door de complete aanvraag voor u te verzorgen.

Uw woonhuis verbouwen door een specialist

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Raamsdonksveer en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten

Woning verbouwen - Woning verbouwen