TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Boerderij bouwen

Voor het bouwen van uw woonboerderij bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van een goed overleg zal de wijze van uitvoering bepaald worden. Ook zullen we het een en andere op een tekening uitwerken. Op basis van het schetsontwerp zal een offerte op maat worden uitgewerkt.

Direct contact opnemen

Een bouwplanning waarop u kunt rekenen

Na het ontvangen van de offerte voor de nieuwbouw boerderij kan in gezamenlijk overleg worden besloten of het voorstel binnen uw budget past. Wanneer noodzakelijk zullen we de nodige aanpassingen of bezuinigingen uitwerken voor u. Na het overeenkomen van de prijs, zal in een tweede overleg een planning worden opgesteld waarin de bouw van de boerderij zal worden gerealiseerd. Op deze bouwplanning kunt u rekenen.

Kwaliteit voorop bij de bouw van de boerderij

Uiteraard staat bij het bouwen van een woonboerderij de kwaliteit voorop. Tijdens het bouwen zorgen we uitermate zorgvuldig voor uw nieuwbouw woonboerderij. Ook houden we rekening met aangrenzende percelen van uw woning.

Woonboerderij bouwen - Een bouwplanning waarop u kunt rekenen
Woonboerderij bouwen - Wij vragen de omgevingsvergunning voor u aan

Wij vragen de omgevingsvergunning voor u aan

Indien conform de regelgeving het geheel vergunning plichtig is, kunnen wij ook het aanvragen van de omgevingsvergunning geheel voor u verzorgen. Zodra deze vergunningsaanvraag definitief is, zal de definitieve prijs worden gevormd. Hierdoor kan na het verkrijgen van de vergunning, direct worden gestart met de bouw van de woonboerderij.

Laat met een gerust hart u woonboerderij bouwen

Met TotaalBouwMade bent u er zeker van dat u met een gerust hart een woonboerderij kan laten bouwen. Naast nieuwbouw woonboerderijen zijn ook garages en bedrijfsruimtes door ons te realiseren. Voor het laten bouwen van een bedrijfsruimte kunt u onze utiliteitsbouw bekijken.

Het werkgebied van TotaalBouwMade

TotaalBouwMade is actief in de omgeving van de gemeente Drimmelen (Made, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Wagenberg en Terheijden), maar ook in Breda, Oosterhout, gemeente Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Voor een bouwproject in Dongen, Oostereind, Zevenbergen of Prinsenbeek zijn wij ook beschikbaar.

Referenties van nieuwbouw woonboerderijen

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten. Heeft u toch nog vragen over de realisatie van een nieuwbouw boerderij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Bekijk onze projecten
Woonboerderij bouwen - Het werkgebied van TotaalBouwMade