TotaalBouwMade
TotaalBouwMade
Brieltjenspolder 32a
4921 PJ Made
0162 69 37 90 - info@totaalbouwmade.nl
Verbouw - Renovatie - Onderhoud

 

Renovatie woonboerderij

Wilt u uw woonboerderij renoveren of groot onderhoud eraan plegen? Voor de renovatie van uw boerderij bent u bij TotaalBouwMade aan het juiste adres.

Hoe het renoveren van de woningboerderij in zijn werk zal gaan

Bij TotaalBouwMade gaan we voorafgaand aan de start van de renovatie in overleg met u. We bespreken het gewenste afwerkniveau van de woonboerderij en brengen de financiële kosten in kaart. Na akkoord vanuit u, maken we een realistische planning en gaan we aan de slag.

Renovatie van positieve invloed op de waarde van uw woonboerderij 

Tijdens de renovatie van uw woonboerderij kunt u verschillende soorten van onderhoud laten plegen. Onder andere kan het huis beter geïsoleerd of verduurzaamd worden. Wat voor onderhoud u ook laat plegen tijdens de renovatie, het zal vaak een positieve invloed hebben op de waarde van de woonboerderij. 

Specialist in woonboerderij renovaties

Met ruim 10 jaar ervaring is TotaalBouwMade gespecialiseerd in het renoveren van woonboerderijen. Een renovatie vergt vakmanschap, daarom beschikken wij over de beste vaklui. Ons advies over uw woonboerderij is gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Hierbij staan kwaliteit en oog voor detail hoog in het vaandel. 

Regio van TotaalBouwMade

Wij zijn gevestigd in Made en hebben daar dan ook al veel projecten gerealiseerd. Daarnaast zijn we ook op andere plekken in de regio actief. U vindt bijvoorbeeld ook projecten van ons in Raamsdonksveer en Oosterhout.

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten